- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
silver-pda #9724 üzenetére
Én simán a Kodin belül rákerestem a kiegészítők közt az RTL+ra, telepítettem, és megy.
-
zolikaDB
veterán
válasz
silver-pda #9721 üzenetére
RTL+ nálam is Kodi alól megy.
"inputstream.adaptive" - ez mi, mire való? -
Joezyka
senior tag
válasz
silver-pda #9230 üzenetére
USB-t még nem dugtam rá, pont azért, hogy egyáltalán működik-e a kábellel a stick, és ha nem akkor miért.
Adapterből a saját adapterét használom, ami 5V, 1A van ráírva mint output.
#9231 gyűrű: Erről vettem a példát, csak nem 1 USB bemenete van, hanem 2.
input: MicroUSB - anya +2USB-A
Output: Microusb - apa
Ergo az összefoglaló alapján válaszottam kábelt és csak azért nem a képen láthatót válaszottam, mert nem 1 hanem 2! dolgot szeretnék rádugni.
Akkor itt tévedtem, mert mindenképen kell az Y kábel, és csak abba lehet bármi egyéb akármit is beledugni? -
Till@
aktív tag
válasz
silver-pda #9201 üzenetére
16 GB csak a gen2-ben van, tehát az, WiFi 6E szintén.Ezeket nem érdemes kép alapján megvenni, mert szinte sehol nem tesznek ki jó képeket róla. A linken a doboz kép egyébként szintén gen2.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
silver-pda #9210 üzenetére
Csak NFS=t használok a nasrol az meg tallózható nálam. Smb=t is beállítottam de csak fájlforrásnak. http meg ilyesmik nem kellettek soha..
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
silver-pda #9201 üzenetére
Ha a belsőn levő .kodi mappához akarsz hozzáférni akkor ez nem kell.
Kodi fájlkezelő, forrás hozzáadása:
special://home
Ezzel mindenhez hozzáférsz a kodiban. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
silver-pda #9193 üzenetére
Az első sor kellett volna, a sima kodi.
Működik így is csak fájlkezelővel nem hozzáférhető. -
Danecay
addikt
válasz
silver-pda #9114 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem. Én, és szerintem mindenki 5,25V-os 1.0A-es EU-s tápot, vagy ha úgy tetszik töltőt kap a gyári csomagolásban a stick mellé. Én legalábbis a FireTV Stick 4K MAX Gen2-höz ilyet kaptam. Ezt nem kell külön rendelni, hanem tartozék. Amúgy meg bármilyen USB-s telefontöltőt használhatsz, hiszen ezek az értékek minden USB-s töltőnél alap preferenciák. Ha mondjuk magasabb Amper számot tud, azzal nem kell foglalkoznod, nem azt jelenti, hogy túl fogja terhelni a sticket. Ez akkor lenne baj, ha mondjuk 2A kellene neki, de a töltőd csak 1A, de erre sem kell figyelned, lévén, hogy az azt hiszem minimális 1A teljesítményű "töltő" is elég neki. Változhat a helyzet mondjuk valamilyen külső eszköz, pl. pendrive rácsatlakoztatása esetén. Bár nekem van csatlakoztatva pendrive a gyári táp mellett és működik is, de olvastam itt olyat, hogy volt olyan háttértár ami csak magasabb A számú táppal ismerte fel a tárhelyet.
-
Danecay
addikt
válasz
silver-pda #9111 üzenetére
A linkelt oldalon, de valóban, most nézem, hogy ez egy Fire TV Stick with Alexa Voice Remote | International Version | HD Streaming Device névre hallgató stick, és nem tud 4K-t. Nem tudom, hogy ha már van ilyen international version, a többivel miért kell szórakoznia az Amazonnak és csak korlátozott módon forgalmazni.
"Más: nektek milyen töltőtök van stickhez? Rendes "Amazon" jelzésű EU dugós?"
Nekem az amit adtak hozzá, miért?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
silver-pda #9111 üzenetére
Töltő?
Ezt nem kell tölteni.
Van hozzá egy amazonos 5,2 v=os EU hálózati adapter . -
válasz
silver-pda #9053 üzenetére
Jelenleg egy helyen forgalmazzák idehaza? Majndem 40K-ért?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
silver-pda #9064 üzenetére
Firestick re a kodi kell hogy nasról a lejátszás jó legyen. Lehet plexxel is próbálkozni. Rtl + nálam sose volt jó, de kodi addonal az is jól működik.
Mindenki kipróbálhatja a lengyel primeot, 1 hónapig ingyenes lesz, én nem bírtam a sok lengyel filmajánlót a főoldalon és a primeban is, ezért még az ingyenes időszakban le is mondtam ..
-
törölt tag
válasz
silver-pda #9064 üzenetére
Szerintem ugyanaz a tartalom, csak sok helyen Lengyel a szöveg. De gyorsan ellenőriztem pár sorozatot, ami magyar szinkronos, ahhoz itt is van magyar szinkron.
-
törölt tag
válasz
Én jelen pillanatban nem tudok olyan terméket mondani, amit megéri USAból venni, kivéve, ami csak ott és sehol máshol nem létezik.
Nekem 14e Ftba volt a 4K Max 2nd gen Prime Day-en.
Majd 27e Ftért őszintén mondom baromság volt onnan venni.
Hardverapró, Jófogás, Marketplace? -
csibe1
addikt
válasz
Hardverapró?
A tiedé amcsiból 27-28 ezerből áll meg, mindennel együtt.
Most csak egy van: [link]
20k+posta, és nem kell rá hetekig várni.
Pár hete 5-6 Fire TV Stick hirdetés volt fent, több verzióban.
-
válasz
silver-pda #9051 üzenetére
Honnan vásároltad és mennyiért? Magyarországi garanciával?
-
kzkz
őstag
válasz
silver-pda #9030 üzenetére
A gyári max 100at tud, a nem gyári gigabites nálam 250-300-at is, kb annyit mint a wifivel.
Y kábellel használom a gyári 5,1V-os adapterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest