- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joezyka #10143 üzenetére
Félre olvastam. Bocsi, siettem.
A stick hivatalos fórumán ezt ajánlják.
Csatlakoztasd az USB meghajtót. Indítsd újra a TV sticket.
Az újraindulás után fel kell ismernie az USB eszközt, feltéve, hogy elegendő energiaellátást kap. A fireTV stick szoftverével formázd meg a háttértárat. -
-
válasz
Joezyka #9245 üzenetére
Mondjuk az az igazság, hogy nekem van hely mind a kettőnek, mert a nappaliban lévő 4K-s tévé is télen nagyobb szerepet fog kapni, és azon Amazon natívan van még támogatva de MAX már HBO GO, és HBO MAX korában sem, évek óta. Szóval eddig az volt, hogy a dilemma, hogy a 2K-s monitoron vagy a 4K-s tévén használjam e és melyiket? Nyilván a logika azt mondatná,hogy az erősebb hardvert a 4K-s tévén, de azt sokkal ritkábban használom, így ki akartam próbálni mind a kettőt mind a két eszközön, hogy összehasonlítsam, bár nincsenek magas igényeim menjen a Stream a kívánt felbontáson, bitrátát mérni ezeken maximum a routerből kalkulálva..
-
mikrofon
veterán
válasz
Joezyka #9225 üzenetére
Mint ahogy írták előttem ez nem jó, mert nem arra való. Ez nem fog áramot vissza juttatni az eszköre. Pontosan ezt jelenti az otg.... Ez arra való hogy ha mondjuk két hdd-t kötsz egy otg kimenetre, akkor a két hdd kapjon elég tápot.
Neked olyan Y kábel kell mint az összefoglalóban van, mert az való arra hogy visszafelé is tápot adjon. Ha több usb-t szeretnél rákötni, akkor USB HUB-ra van szükséged. Ilyen is van az összefoglalóban. A legjobb aminek van Ethernet portja mert akkor mindjárt a vezetékes internet elérésed is megvan.... -
silver-pda
aktív tag
válasz
Joezyka #9225 üzenetére
Helló!
Ugye a micro-usb-be (anya) dugtad a tápot?
3 "bemenet": 2 usb-a female és 1 micro usb female - ebbe megy a táp (5V)
1 "kimenet": 1 micro usb male - ez megy a stickbe.Előbb azt próbáld ki, hogy rádugod a tápot és másik vége meg stickbe az eszköznek. Ebben az esetben 5V, 1A kell minimum, amit a tápnak tudni kell.
Ha a külső usb dolgoknak is kell táp (nem tudom, hogy abba az ágba is küld-e), akkor kicsit erősebb táp kellhet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest