- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nekem meg egyre furcsább ez az amaon. Vasárnap megrendeltem a terméket, hétfőn jött az üzi, hogy úton van (USA-ból rendeltem) és várhatóan november közepére érkezik, erre tegnap megérkezett Franciaországból, úgy, hogy még több cucc is volt a csomagban, mint amit rendeltem, de a pénzt azóta se emelték le a számláról.

-
MaciG
addikt
Én meg hétfő reggel kaptam az üzit arról, hogy a termék úton van, viszont a pénzt azóta se vonták le a számlámról, és nem is zárolták.. Akkor ez most hogy van? Akkor vonják le ha megérkezik és én ezt visszajelzem?
"Thank you for shopping with us. We thought you'd like to know that CASPERIA shipped your items, and that this completes your order. Your order is on its way, and can no longer be changed" -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Köszi. Én ebből rendeltem, akkor remélem meg is kapom, mert itt nem láttam a shipping infót.
Mert pl. amit CsikiRoli linket pár hsz-el feljebb, ott látom, hogy csak az USA-n belül. -
MaciG
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Ha valamit nem szállítanak Magyarországra, és azt megrendelem, úgy hogy magyar cím van, akkor ad erre az oldal valami figyelmeztetést a rendelés közben?
-
MaciG
addikt
üdv.
Amaozn.com-on tudok fizetni egy sima bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- Homelab racionalizálás
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- IPhone 14 128GB /gyári független/ gyönyörű jótállással névre szóló számlával!
- Asztali PC i3 10105F 1660 Super 16GB DDR4 256GB NVME 500GB HDD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest