- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kapitanj
üzenetére
Az Ebay-en már vásároltam korábban úgy, hogy a VAT-ot vásárlásnál levonta, és a Magyar posta újból beszedett két összeget is, az egyik valamiféle kezelési költség volt, a másik pedig vám.
Mivel ez nem most volt, ezért nem emlékszem tisztán erre az esetre, de azt hiszem, a postának külön kifizetett vámot visszakaptam(talán Paypal fizetési bizonylattal igazoltam)... -
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Vásárolnék és a tétel Amerikából jönne.
Ha jól tudom, Magyarországon adót kell fizetnem érte. Az lenne a kérdésem, hogy amit az Amazon kifizettet velem(VAT) azt már a magyar adó? Vagy ezen felül nekem még kell valamit itthon fizetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm az infót