- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Archttila #10696 üzenetére
Úgy jársz a legjobban, hogy csinálsz egy ingyenes revolut fiókot (kártyaküldés díját fedezi ha pl feleztek az ajánlóval, 12.5k megy felesbe), feltöltöd rá amennyi kell és átváltod ~középárfolyamon (perpill 388.65)
300 vagy 350k HUF talán a havi ingyenesen váltható összeg Standard csomagnál. -
Archttila
veterán
válasz
Archttila #4650 üzenetére
Na szerintetek mit küldtek másodjára is?
Így van, egy használt, felbontott terméket
Szerintem én itt be is fejeztem az egészet, mert esküszöm nektek az elmúlt 5 évben nem volt ennyi gondom a magyar webshopokkal mint az utóbbi 2 hónapban az Amazon eladókkal.
A szöveg mindenre a szokásos: nem látunk rá a raktárra akik kiküldik a... bla bla blaamit én még el is hiszek, de nekem mint vásárlónak nagyon nem jó érzés mocskos koszos kibontott termékért ÚJ!! árat fizetni, aztán visszacsinálni az egészet, angolul levelezgetni, postára járni...
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #4468 üzenetére
Mondjuk ezt nem igazán értem. Kinyomtattam a Return Label-t de ezen kettő számla van. Az egyik a dobozra megy az stim, de a másik?
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able
to return your package to Amazon without it. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Archttila #4425 üzenetére
Nem fogod visszakapni a pénzt a zárolás feloldása előtt. Ez általában 1 hónap...
Ja nekem is volt már ilyen, hogy két külön cuccot rendeltem, az egyiket gyorspostával aztán egybe rakták a kettőt. Pedig direkt külön akartam. Meg is sérült az egyik cucc a másik miatt a dobozban. Szóval nem volt jó biznisz nekik, mert újat kellett küldeniük.
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #4409 üzenetére
Megjött a hivatalos válasz: (hátha hasznos lesz valakinek)
I have checked, and it seems that our fulfillment network first tried to split your order [moderálva] into two shipments.
One shipment was for almost 40 EUR (38.90 EUR), and I have found that the system generated this as an authorization.
Finally, your order will be shipped in a single parcel, as both items have been located in the same warehouse.
Please rest assured that you have not been charged yet for this order.
Your payment method will be charged just before your items are dispatched.
Most likely, your bank is holding this extra authorization on your card. Some banks have been known to hold these authorizations for 7-10 business days.
When you place an order with Amazon.de or on Amazon.de Marketplace, we contact your credit card's issuing bank to confirm that your card has a valid number, and has not been reported as lost or stolen. This is communicated via a full authorization for the amount of the purchase. However, we don't actually proceed with the charge. This is simply one of the security measures that we use to protect our customers.
We kindly ask you to contact your bank if you wish to know how long the reservation of the amount on your credit card remains or to have this authorization removed.
When you contact your bank, please provide them with the Settlement Verification Code. This will help them locate and remove the authorization in question. Here's the code:
- Settlement Verification Code: [moderálva]
Unfortunately, Amazon has no possibility to influence duration of authorization.
I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.
Have a lovely day, Attila!
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Archttila #4409 üzenetére
Ez valóban kicsit sok.
Van erre opció az Amazonos felületen. Kérdezz rá miért terheltek ennyit a kártyára.
Válaszd ki a rendelést, majd lent ezt az opciót:
3-as pontban pedig a neked megfelelő opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest