- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Megnéztem ezt a mailboxde.com-ot, nem hallottam róla azelőtt. Érdekes, bár nekem erősen para az üzleti koncepció. Ha jól értem, arról van szó, hogy egy harmadik felet bevonok a tranzakcióba, és egy ismeretlen címre rendelek nagyértékű műszaki cuccokat, amiket vagy eljuttatnak nekem, vagy nem. Filléres kínai vackoknál ez még működik, de laptopot, kamerát, stb nem szívesen adnék át harmadik félnek, akikkel semmiféle szerződésem, biztosítékom nincs. Másik az, hogy külön fizetek express szállítási díjat, mert amúgy a legtöbb amazon-csomagot nem is futár hozná ki, hanem sima postai csomagként jönne. De egyébként köszi a tippet.
Az a baj, hogy nem lehet kiszámítani, mikor kerül sor az UPS-re és mikor adják normális futárszolgálatnak. A GLS határozottan rosszabb az expressone-nál, de sokkal jobb az ups-nél vagy a postánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest