- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Megnéztem ezt a mailboxde.com-ot, nem hallottam róla azelőtt. Érdekes, bár nekem erősen para az üzleti koncepció. Ha jól értem, arról van szó, hogy egy harmadik felet bevonok a tranzakcióba, és egy ismeretlen címre rendelek nagyértékű műszaki cuccokat, amiket vagy eljuttatnak nekem, vagy nem. Filléres kínai vackoknál ez még működik, de laptopot, kamerát, stb nem szívesen adnék át harmadik félnek, akikkel semmiféle szerződésem, biztosítékom nincs. Másik az, hogy külön fizetek express szállítási díjat, mert amúgy a legtöbb amazon-csomagot nem is futár hozná ki, hanem sima postai csomagként jönne. De egyébként köszi a tippet.
Az a baj, hogy nem lehet kiszámítani, mikor kerül sor az UPS-re és mikor adják normális futárszolgálatnak. A GLS határozottan rosszabb az expressone-nál, de sokkal jobb az ups-nél vagy a postánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest