- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Kaptam a munkahelyemtől egy $40-os Amazon voucher nyereményt. Viszont az intéző kolléga nem lehetett kifejezetten a helyzet magaslatán, ugyanis nem .co.uk, vagy .de-re, hanem .com-ra vásárolta az utalványt... Ami számomra azért kellemetlen, mert így nagyjából minden fizikai rendelés ugrott (Kindle
), ha nem szeretnék egy vagyont kifizetni szállításra, és/vagy vámolásra USA-ból.Sajnos a szabályzat egyértelműen kijelenti, hogy adott régiós utalvány csak az adott oldalon felhasználható, és nem is transzferálható. Azért tettem egy próbát az Amazon supporttal, de sajnos túl sok értelmes javaslattal a supportos sem tudott előállni.
Arra gondoltam, hogy valami Gift cardra beváltanám (PSN, iTunes), viszont az esetek nagy részében azok is régiós felhasználókra (US) szólnak...
Van esetleg valami ötletelek, hogy hogyan menthetném ki azt a 40 dolcsit, vagy költhetném el bármi értelmesre? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ha nem szeretnék egy vagyont kifizetni szállításra, és/vagy vámolásra USA-ból.