Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A magyar Duke Nukem 3D
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Magisk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.