Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azert ez kicsit bonyolultabb. Nem visszaigenyelem hanem annyival kevesebbet fizetek be. Mikor afa nelkul vasarolok akkor az afa meg lessz fizetve a celorszagba. Egy helyen fizethetek csak adot errol szol az egesz.
Ami erdekes hogy en UK vat regisztralt vagyok es ha DE->UK viszonylatban vasarolok akkor nem afa nelkul kuldik viszont ha DE->HU akkor igen.
Talaltam par erdekes help linket egyik, masik.
Ezek alapjan szerintem ugy bele vannak kavarodva hogy ez egy bug. Azert bug inkabb mert nalam peldaul semmi nem egyezik ugy ahogy a help szerint kene. Account tulajdonos neve, vat number ceg neve cime, raadasul mindegy milyen kartyaval fizetek UK ceges, magan vagy HU magan, plusz a kezbesitesi cim meg aztan total nincs koze semmihez. Tehat Nemetorszagbol rendelek egy Angol afa szammal Magyarorszagra mindegy milyen cimre es mindegy milyen kartyaval fizetek afa nelkul de ha ugyanz UK-ba akkor meg afaval. Ebben semmi logika nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- PlayStation 5
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest