-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Biztos csak én nem vagyok elég tapasztalt, de lehet valami furcsaság van:
Ma kaptam az emailt az amazontól, hogy a cuccot amit rendeltem postára adták, elindult a szállítás.
Az emailben van egy link, hogy "Track Your Package". Azonban ha ráklikkelek erre, az Amazon oldal amire a link mutat a következő hibaüzenettel fogad: "We're sorry - tracking information is not currently available. Please try again later."Ez később változni fog vagy végleg így marad?
A másik, mivel standard international shippinggel jön a cucc, e szerint hivatalosan szeptember 20 és október 7 között várható, hogy megérkezik a termék hozzám. De ez a gyakorlatban is tényleg ilyen lassú lesz? Mert elképzelni nem tudom, hogy mi lehet ennyire lassó, még akkor sem ha esetleg nem repülővel szállítják hanem hajón majd kamionnal vagy mit tudom én. Akinek van tapasztalata ezzel a standard international shippinggel az elmondhatná igazán, hogy a gyakorlatban hogy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest