Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Biztos csak én nem vagyok elég tapasztalt, de lehet valami furcsaság van:
Ma kaptam az emailt az amazontól, hogy a cuccot amit rendeltem postára adták, elindult a szállítás.
Az emailben van egy link, hogy "Track Your Package". Azonban ha ráklikkelek erre, az Amazon oldal amire a link mutat a következő hibaüzenettel fogad: "We're sorry - tracking information is not currently available. Please try again later."Ez később változni fog vagy végleg így marad?
A másik, mivel standard international shippinggel jön a cucc, e szerint hivatalosan szeptember 20 és október 7 között várható, hogy megérkezik a termék hozzám. De ez a gyakorlatban is tényleg ilyen lassú lesz? Mert elképzelni nem tudom, hogy mi lehet ennyire lassó, még akkor sem ha esetleg nem repülővel szállítják hanem hajón majd kamionnal vagy mit tudom én. Akinek van tapasztalata ezzel a standard international shippinggel az elmondhatná igazán, hogy a gyakorlatban hogy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest