Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atilla001
    senior tag

Sziasztok!

Első rendelésemen vagyok túl az amazon.de-ről. Sajnos egyből belefutottam egy már felbontott csomagolású termékbe, ami ráadásul higiéniai termék, látszik az is, hogy ki volt már szedve a csomagból. Ilyen típusú termékre ők is azt írják, hogy felbontva nincs returns. Ezért is furcsa, hogy nekem felbontva érkezett. Lehet, hogy azt gondolták ide a Balkánra ez is jó lesz? Az eladó és szállító is az Amazon volt. Mindenesetre nagyon meglepődtem...

Segítsetek, hogy ilyenkor mi az első lépés? A Return or Replace Items gondolom nem jó megoldás, mert ott nem látom, hogy meg lehetne indokolni, hogy mi a problémám. E-mail címet viszont nem találok sehol, ahova elküldhetném a reklamációm. Kérdés az is, hogy nem fognak-e kukacoskodni, hogy tényleg így érkezett-e cucc. Első vásárlás lévén készítettem videót a kicsomagolásról, de már este volt és elég out of focus lett a felvétel, szóval rámondhatják, hogy nem látszik rendesen. Készítettem fotót is, de arra aztán végképp rámondhatják, hogy nem bizonyítja, hogy így érkezett. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat?
    Egyébként a termékre szükségem lenne, ezért nem visszatérítést szeretnék, hanem, hogy cseréljék egy új, bontatlan csomagolásúra.

Ez fulfilled by Amazon volt? Csak erre volnék kíváncsi. Amúgy ez nagyon gáz és idegesítő.

Új hozzászólás Aktív témák