Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
igaz nem amazonos rendelés de nagy ráfaragás volt. atlas nevű kanadai cég. csak őket találtam akik szállianak mo.-ra is egy 0,2mm vastag dozuky fűrész volt a megrendelés tárgya kb 50 dolcs erre rá tették a szintén kb 50 dolcsi szállítási és áfa meg vám költséget( persze ezt a behozatali illeték néven fogalmazta meg a googl fordító) nyeltem nagyot és akkor még 350-es dollár árfolyamon lett egy fűrészem 35 ezerért. így mulat egy magyar úr. okéztam a rendelést, majd 3 nap múltával itt is volt és amagyar vámosok is kértek még kb 8 ezret fogalmam sincs mire mert számlát nem hanem egy értelmezhetetlen írást adtak mellé amiből az kiderült, hogy a vám eljárásra 4-5 ezret vontak a többi nem tudom mi volt mert a vámot nem vonhatták volna ekkora értéknél áfának meg kevés a maradék. egy szónak is száz a vége jó sok pénzért jött a műhelyembe egy japán fűrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest