Hirdetés
- Magisk
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyal
tag
Sziasztok!
Életem első Amazon-os rendelése előtt állok, de elakadtam: Google Pixel 7, itthon nem kapható hivatalosan, szürke importost pedig a garancia miatt nem szeretnék. Amazont ajánlották, de figyeljek, hogy a szállító és az eladó is Amazon legyen. Namost ilyen nincsen.
Ha beütöm az Amazon.de-n, hogy Pixel 7-et keresek, akkor kidob mindenfélét, de egyiknél sem Amazon az eladó, amennyiben Magyarba akarom kiszállíttatni. Ha Németo-ba menne, akkor már egyből barátibb az ár, nincs szállítási díj és a tetejében még az eladó is Amazon UK. Ezhogyvanez srácok?
Van lehetőségem arra is, hogy németbe szállíttassam, a rokonok meg elhoznák, az asszony főz nekik jóféle húslevest cserébe, kapnak mellé házipálinkát és mindenki boldog.
De ez pl garancia szempontból jó nekem egyáltalán? Meg úgy egyáltalán...
Hogy lenne pl számla ebben az esetben? Annak a neve/címe van rajta, aki kapja a pálinkát, vagy aki adja? ...és ha szükség van a gari érvényesítésére, akkor megint be kell rántanom a rokont (?), újabb húsleves
, újabb pálinka
stb...az már azért nem mindegy...Légyszi segítsetek ki, hogyan csináljam hogy jó legyen. Készüléket venni nem nehéz, azt szeretném, ha a szolgáltatás a gar.idő végéig tartana, nem pedig csak a pénzügyi tranzakció végéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha beütöm az Amazon.de-n, hogy Pixel 7-et keresek, akkor kidob mindenfélét, de egyiknél sem Amazon az eladó, amennyiben Magyarba akarom kiszállíttatni. Ha Németo-ba menne, akkor már egyből barátibb az ár, nincs szállítási díj és a tetejében még az eladó is Amazon UK. Ezhogyvanez srácok?
De ez pl garancia szempontból jó nekem egyáltalán? Meg úgy egyáltalán...
Hogy lenne pl számla ebben az esetben? Annak a neve/címe van rajta, aki kapja a pálinkát, vagy aki adja? ...és ha szükség van a gari érvényesítésére, akkor megint be kell rántanom a rokont (?), újabb húsleves
, újabb pálinka