- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #48 üzenetére
Engedd el, az alváskövetés ezekben saccra megy, ebben egészen biztos vagyok. Amikor tavaly novemberben megvettem a GTR3-at, 1 hétig párhuzamosan aludtam vele és a Fitbit Charge 3-assal, amit addig viseltem. KÖZE NINCS a valósághoz a GTR-nek, és azóta sem javították. Az egyetlen érdemi adat az éjszakai pulzus, a többi egy vicc. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy nincs benne folyamatos pulzusmérés, naná, hogy nem rögzíti a rövid megébredéseket (a példád szerint a hosszabbakat se). Volt, hogy a szekrényen hagytam éjjel, az se tűnt fel neki, rendesen rajzolta a görbéket. Egyébként amikor indítja az ember a ZEPP-et, és szinkronizál egyet a telefonnal, akkor is látszik, hogy változik az addig megjelenített alvás elemzés. Kérdés, hogy amúgy addig mégis milyen adatokkal dolgozott, mit jelenített meg az applikáció, amikor a telefon repülőmódban volt? Vicc az egész. Amiben jó, az az, hogy az értesítésekben atom megbízható, és az üzemidő parádés, illetve a külcsín és a kijelző is parádés. Éééééés, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest