Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
janeszgol #42 üzenetére
Nem mértem meg pontosan, hogy mekkora a késleltetés a pulzusmérésben, de valójában minden olyan pulzusmérő, ami a csuklón mér optikai szenzorral, késik. Szerintem az 1-2 perc túlzás, de igazából a 30mp is lehet zavaró, ha pulzustartományban edzel, ha meg nem, akkor úgyis csak tájékoztató jellege van és nincs nagy relevanciája a késésnek. Ennek az órának egy kellemes tulajdonsága, hogy kezeli a bluetooth pántokat, vettem is mellé egyet kemény tíz rugóért, ami bőven elég a futáshoz.
(A korábbi fitbitem nem tudott ilyent.) És a futó feature-jai meg elég jók, úgyhogy szerintem ez így teljesen működőképes.
(Igazából lehet, hogy egy 300.000 ft-os Garmin lényegesen pontosabb, mint ez, de nyilván semmi értelme egy olyannal összehasonlítani. A hasonló kategóriájúak meg nem sokkal jobbak, csodák nincsenek: a fizika az fizika. Amúgy azoknak a mérési pontossága kb. 97% körül van, ami még mindig iszonyú pontatlan egy pánthoz képest: a pántok 99% fölött vannak. HIIT-hez, intervallumozáshoz ez való.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest