- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz janeszgol #42 üzenetére
Nem mértem meg pontosan, hogy mekkora a késleltetés a pulzusmérésben, de valójában minden olyan pulzusmérő, ami a csuklón mér optikai szenzorral, késik. Szerintem az 1-2 perc túlzás, de igazából a 30mp is lehet zavaró, ha pulzustartományban edzel, ha meg nem, akkor úgyis csak tájékoztató jellege van és nincs nagy relevanciája a késésnek. Ennek az órának egy kellemes tulajdonsága, hogy kezeli a bluetooth pántokat, vettem is mellé egyet kemény tíz rugóért, ami bőven elég a futáshoz.
(A korábbi fitbitem nem tudott ilyent.) És a futó feature-jai meg elég jók, úgyhogy szerintem ez így teljesen működőképes.
(Igazából lehet, hogy egy 300.000 ft-os Garmin lényegesen pontosabb, mint ez, de nyilván semmi értelme egy olyannal összehasonlítani. A hasonló kategóriájúak meg nem sokkal jobbak, csodák nincsenek: a fizika az fizika. Amúgy azoknak a mérési pontossága kb. 97% körül van, ami még mindig iszonyú pontatlan egy pánthoz képest: a pántok 99% fölött vannak. HIIT-hez, intervallumozáshoz ez való.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy szép állapotú Pink Apple Watch S9 45mm GPS+Cellular 2év Apple Garancia
- Huawei GT watch runner okosóra
- Eladó szép állapotú Apple Watch Series 8 45mm Cellular - éjfekete 100% Akku
- Apple watch Ultra 2025.12.22. Apple jótállás hibátlan
- Eladó szép állapotu Apple Watch S7 45mm CELLULAR Starlight
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest