- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
''SB 5.1-es hangkártya megy-e ''sima'' hangfallal, vagy speckó hangfalak kellenek neki?''
Nem nyert, egyik sem :) (feltéve, ha ugyanazt értjük a spcekó hangfalak alatt) Olyan hangfalat dughatsz rá direktben, ami rendelkezik saját beépített erősítővel. (könnyebb lesz megismerni szerintem arról, hogy sorban vannak a madzagon a hangfalak, nem mindegyik külön kábelen :DDD -
olsen
csendes tag
Sziasztok!
Szembe kerültem egy problémával, amit nem sikerült eddig megoldanom.
A gondom a következő:
Összekötöttem a videokártyám a TV-vel, de csak fekete-fehérben látható a kép.
Videokártya: nvidia, geforce2 64 Mb; TV 55 cm Philips, euro csatlakozóval.
Beszereztem már rca-s kábelt is és s-videot is. Egyikkel sem működik.
Biztos vagyok benne, hogy a probléma mindennapos, ezért kérem, ha tudja vki a megoldást, ossza meg velem.
Köszi! -
Pacák
senior tag
Neken ''sima'' 4.1-es Live-om van. A mixer programból be lehet állítani, hogy csak sztereó hangfalpárod van, vgy fülesek, vagy qadrofon, vagy valami digitális... a zöld csati a front a fekete a hátsó, a kék a line in (analóg bemenet), a rózsaszín a mikrofon, a sárga a digitális kimenet, soundblasteres hangfalszettekhez... Ha van még nálad valami plusszban akkor az 5.1-es Live-nál az a BASS+Center analóg kimeneté lehet... Csőváz! :) Érdekesség: próbaképpen 4.1 Live-on a digitális kimenetet állítottam be alapértelmezettnek, erre nálam az analóg hátsó kimeneten is jött a hang... :)
-
lesaux
veterán
-
rdi
veterán
Mondjuk azt megkérdezném Tőled, hogy 5.1 analógra re van-e állítva a kimenet?
Vagy ez ott automatikus?
Rdi -
törölt tag
Ne haragudj a buta kérdésért, de ha a hangerőszabályozót megnyitod, akkor ott a hangerőnél nincs véletlenül egy pipa az elnémítás előtt? Vezérlőpult hangok és audioeszközök, itt a hangerő fülön is el lehet némítani. Nézz itt is körül. Minden rendben van itt? Ha igen, akkor szerintem a hangkártyát újratelepíthetnéd.
-
lesaux
veterán
válasz
arsenlupin #16 üzenetére
Ha konnektorból kapja az áramot, és magán a hangfalon kell bekapcsolni, illetve hangerőt növelni, akkor mondjuk rá, hogy aktív? Mert akkor az.
-
arsenlupin
aktív tag
A hangszóró aktív vagy passzív.....?
Üdv: -
tomcs
őstag
-
Windows XP alatt be tudod állítani, mi induljon el. Ha a WXP a behelyezett CD-n nem talál autorun információkat, akkor megjelenít egy ablakot, mi legyen a teendője, ha legközelebb ilyen CD-t talál. Persze abban nem vagyok biztos, hogy felismeri-e a VCD formátumot, így aztán előfordulhat, hogy ha sima adat CD-t raksz a meghajtódba, akkor is esetleg az általad beállított programot indítja el... :(
-
lesaux
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
Egyébként úgy emlékszem, dugtam én mindenhova a hangfalat, de normális hang nem jött ki belőle. Remélem, azért nem vágtam tönkre. :( -
Agyzuzo
addikt
Másik két kérdésedre a válasz: PowerDVD. Az lejátszik minden VCD/SVCD/DVD-t, akár automatikusan is. Sok helyről le lehet szedni, pl. [L]http://www.cnet.com[/L]
-
Agyzuzo
addikt
Jobbról a második aljaztba kő' dugni a hangfalakat. Asszem az a kék színű.
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Megint én, és megint kérdeznék persze. De nem túl nehezeket. :-)
SB 5.1-es hangkártya megy-e ''sima'' hangfallal, vagy speckó hangfalak kellenek neki? Próbáltam dugdosni a hangfal dugóját minden lyukba, de csak háttérzaj jelentkezett.
Következő kérdés: VideoCD-t kéne lejátszani. Ugyebár van valami
MPEGAVI könyvtár, benne egy .dat file. Ezt Media Playerrel lejátszva lehet megtekinteni a filmet. De nincs ennek egy tisztességes módja, hogy beraknám a CD-t, és elindulna egy lejátszóprogi?
Harmadik kérdés: DVD-lejászó szoftvert (freeware, ha van olyan) honnan tudnék leszedni? Ha nincs freeware, akkor is érdekelne a dolog, csak lehessen DVD-t nézni.
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest