Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
randras_83 #37736 üzenetére
Hello!
Saját vélemény : kék fátyolos az egész amit nemértek hogy mi, balra dől. Igazából nincs a fotónak témája szerintem.
-
StefanBraun
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
-
StefanBraun
aktív tag
Sziasztok !
mumk1, g.killer, hito, maser, Tibiajax, Fotonhámozó, Fandango : Köszönöm a hozzászólásotokat véleményeteket !
És örülök hogy tetszik nektek a fotóm !
-
StefanBraun
aktív tag
Sziasztok !
(#36853) torzo: személyes véleményem az hogy nincs a fotónak kimondott témája és a színek is furák. Kicsit kesze kusza. Szerintem inkább egy részletet kellett volna kiragadni.
(#36834) torzo : köszönöm a véleményed !
(#36837) Saccco : így sem rossz bár nekem személy szerint mindkét verzió tetszik.
(#36854) Fotonhámozó : nekem tetszik a fotó bár kicsit szűk tényleg.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
BigBlackDog #35844 üzenetére
Köszönöm !
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
Rum.cájsz #33744 üzenetére
A semmi vélemény nem vélemény.....az építő segítő jellegű az az. Csak hát az itt hibázik
Egyébként a kép nincs vágva....és azt sem gondolom hogy így olyan rosszra sikerült volna...ha tanácsokat adnak értelmeset azt is megszoktam fogadni.....csak a semmitmondó véleményeket nem...
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
andris1602 #32885 üzenetére
Hello !
Saját vélemény, észrevétel : első képen tál széle hiányzik. Második kép szerintem szűkre lett nagyon vágva. A harmadik kép tetszik. Itt annyit javítanék hogy alul ne fusson ki a képből az alátét.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
zgospel #32534 üzenetére
Szerintem ez csak ízlés dolga mindig. Amit írtál így kijelenteni nemlehet. Kinek mi jön be és mi tetszik. Szerintem a kompóval sincs nagy probléma persze nem azt mondom hogy tökéletes korántsem. Dehát mindenki próbálkozik valamelyik kép és utómunka jobban sikerül valamelyik nem annyira. Dehát így tanul az ember. Egyébként köszönöm a véleményed !
Telomanikus: ja ja
-
StefanBraun
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a véleményeket !
Megcsináltam 1:1 ben is illetve már kész volt csak nekem az előbbi verzió tetszett jobban.
A felülről fotózás itt szerintem egyáltalán nembaj sőt.....mivel a kaktusz tetejét akartam megmutatni illetve ott-onnan érdekes szerintem.
Big-Lacos: ez is teljesen felülről van csak ugye ferde alapból
-
StefanBraun
aktív tag
Köszönöm a véleményeket mindenkinek !
matyi012345 : ezt az 1-2 fokos dőlést most nempontosan értem.
m3ss : az ég nem esett szét. Ott semmi nem volt csak a nagy fehérség. Gondoltam inkább kicsit színezek ott rajta. Majd kipróbálom panorámával is feltétlenül.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
hdanesz #32041 üzenetére
Hello !
Csak egy saját vélemény : igen a téma " csepp "valóban nem jó helyen van. Szerintem elég kesze kusza a kép és az élességg sem jó és a színek is kicsit furák ( túl sok a zöld a téma is elveszik ). Az élesség meg szerintem elengedhetetlen ha csak a vízcsepp kiemelése lenne a cél a képen.
-
StefanBraun
aktív tag
Hello !
Köszönöm mindenkinek a közreműködést !
-
StefanBraun
aktív tag
Köszönöm a véleményeket mindenkinek !
Én is megvágtam a fotót máshogy de a végén úgy éreztem ez a verzió adja magát a legjobban. Ha kicsit másképp vágom meg ott már hiányzott volna a levélből illetve ha ezt a verziót vágom meg az nekem már kicsit szűknek tünik. Legközelebb kipróbálom harmadolóban is.
-
StefanBraun
aktív tag
??
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
Telomanikus #31486 üzenetére
Hello !
Igen valóban. Köszönöm a korrigálást ! Még próbálok javítani rajta.
-
StefanBraun
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
StefanBraun #30285 üzenetére
.
-
StefanBraun
aktív tag
Köszönöm a véleményt !
A szabadban ilyenkor már kicsit levannak dermedve ( meg úgy általában is ) Kikell ismerni őket
Egyébként szép lassan kell megközelíteni akkor általában nemvesznek tudomást semmiről. Persze ez nem mindig jön be de ez az egyik legjobb módszer. És mikor helyzetben vagy akkor sok képet kell készíteni hogy egy jó legyen
de ugye ezt tudjuk
belovary : Pedig úgy volt !
Köszönöm a véleményt !
-
StefanBraun
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- Canon EF 400mm f/2.8L IS USM -Megkímélt-
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM profi zoom-objektív
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest