Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Fotonhámozó #44729 üzenetére
Szép éles képe van annak a 80-200-nak a harmadikon. Nyitva volt teljesen?
-
mumk1
addikt
válasz
jjeahh #42768 üzenetére
Köszi! Szerintem a héten itt is leesik az első a Mátrába.
@r.levente75 Köszi!
@kátú Köszi! Ez viszonylag jó leírás.
-
mumk1
addikt
@vond, @g.killer, @torzo, @marcitp, köszi az észrevételeket!
@g.killer Jöhetnek!
Én ezt a Camaro-t vittem ki. Egy igazi betegágy, de azt hiszem, egy 5 literes V8-s hangja mindenért kárpótol.
-
mumk1
addikt
válasz
matyi012345 #39713 üzenetére
Nincs ez kiégve sehol.
Nagyon mutatós! -
mumk1
addikt
válasz
Fotonhámozó #38396 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
Fotonhámozó #37778 üzenetére
-
mumk1
addikt
Köszi! Ááá, minden rendben van velem, a hangok is megmondták.
Meglepően kezes egyébként, simán alkalmas napi használatra. Persze jól jön a kipörgésgátló meg a téli gumi.
@Fotonhámozó
Jól néz ki, már csak valami jó helyszín kellene, mert nagyralátóval azért kell a szép háttér ahogy nálad is. Fényerős UWA-m nincs és egy darabig nem is lesz. -
mumk1
addikt
válasz
Fotonhámozó #37610 üzenetére
Köszi!
Igen, ezt éreztem, hogy állandó recept nem lesz. Az UWA valahogy még eszembe sem jutott ilyen célokra.Valójában kültérben gondolkodnék, beállított alanyokkal, a háttérből amennyire csak lehet kiemelni a témát, ezért nekem valahogy a 85-100-135 tűnik megfelelőnek ilyen célra, esetleg még nagyobb telével.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #37003 üzenetére
Mivel nincs hatályos kitiltásom a városból, gondoltam fotózok egyet.
De ezek szerint ráismertél a skanzenre. -
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #37000 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
StefanBraun #36884 üzenetére
Hangulatos, szerintem rendben van.
-
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #36457 üzenetére
Oda már nem mentünk át, lekötöttek a parasztházak.
Meg aztán a szokásos rohanás volt, még csatlakozásom volt egy keszthelyi naplementéhez. -
mumk1
addikt
Köszi mindenkinek!
Real_Necro
Készült fekvőbe is, csak azt kicsit kuszának találtam, mert a kikötőből is sok látszik.
A Malom tónál csak ennyi fért bele 18mm-be, lehet hogy rádobhattam volna a halszemet, de azzal csak este csináltam kékórást. -
-
-
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #35488 üzenetére
Na látod, ezért infrázok inkább, az nem akar CA-t produkálni!
-
mumk1
addikt
Egy kis autós infrás, m3ss-nek ajánlva.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #34434 üzenetére
Köszi!
Készült több verzió is a szekérről, de ennél maradtam, mert ezen nagyon bejött az öreg faszerkezet erezete. -
mumk1
addikt
válasz
LimaBravo69 #33843 üzenetére
Különösebb bajom nincs a képeddel, esetleg izgalmasabbá lehetne tenni ilyen "Fejo stílusba" megcsinálva, összevágva egy régi képpel.
-
mumk1
addikt
válasz
LimaBravo69 #33840 üzenetére
Ha jól emlékszem, mostanában láttam egy riportot, miszerint a XII. kerületi önkormányzat nem fogja eladni hasznosításra a megállót, hanem felújítják az épületet, úgy hogy a peron rész is megmaradna.
Egyébként szerintem is egy szép épület. -
-
mumk1
addikt
válasz
Real_Necro #33232 üzenetére
Köszi!
A teteje már így is meg lett faragva, azért is vágtam 16:9-re. A csík tényleg zavaró, talán egy fa lehetett. -
mumk1
addikt
válasz
Colonel993 #32958 üzenetére
A következő meg ez lehetne.
[link]
-
mumk1
addikt
válasz
StefanBraun #31857 üzenetére
Tetszik a színvilága, már-már olyan mint egy infra kép.
@Big-Lacos
Jók lettek, a másodikon frankón ível a korlát.@Fotonhámozó
Szeretetgömbök? Ez jó!
Semmi extra, ez a bokeh a Trioplanok sajátja. Sajnos a 100mm-esek ára nagyon elszállt, de az 50-eseket még olcsón be lehet szerezni és a bokeh ennél is pont ugyan olyan.Kösz mindenkinek, kihasználtam, hogy a karácsonyi LED sor még nem lett elpakolva.
-
mumk1
addikt
válasz
StefanBraun #31762 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
IRON STORM #31760 üzenetére
Szerintem nagyon jó kis portré objektív a Samyang 85/1.4. Én nagyon elégedett vagyok vele.
-
mumk1
addikt
Úgy látom, valahol jól sikerült az óév búcsúztató.
-
mumk1
addikt
Tetszetős darab, nagyon bejönnek az ilyen "ipari" képek!
Mondjuk a 16:9 szerintem is jó lenne neki, tetejéből simán lehetne nyisszantani.
Két helyszín nekem is rajta van a bakancs listámon, de idő híján eddig mindig elmaradt. Az egyik a mátrai erőmű lenne, a másik pedig egy éjszakai százhalombattai finomító. -
mumk1
addikt
válasz
hibavissza #29660 üzenetére
Semmi gond, félreértések mindig vannak.
Én úgy látom, van az albumodban jó néhány megosztható kép amit bedobhatsz ide is véleményezésre.
Akik idejárnak, mindenki hobbi fotós és egymástól is rengeteget lehet tanulni, úgy hogy nyugodtan látogasd a topicot. -
mumk1
addikt
válasz
hibavissza #29650 üzenetére
Akkor legközelebb ne rébuszokba írj, mert tényleg nagyon félreérthető voltál.
Akkor persze inspiráljon, ha így gondolod.
-
mumk1
addikt
válasz
hibavissza #29645 üzenetére
Csak bízni tudok benne, hogy elveszi a kedved az egésztől......
-
mumk1
addikt
válasz
Fotonhámozó #29600 üzenetére
Jó lett ez, ment rá a csillag!
A vár melletti kiégett rész zavaró csak.
@phaseOne
Köszi!
Volt nekem is egy, csak széthullott szegény. -
mumk1
addikt
válasz
matyi012345 #29563 üzenetére
Olyan nincs hogy valami nem
sörnyitóállvány.
Van még benne tartalék, meg készült kevésbé rekeszelt változat is, csak azokon már zavaróan erősen világítanak a lámpák. -
mumk1
addikt
Biztos sejtik, hogy állvány nélkül problémás jó képeket lőni...
A korlátnak persze gömbölyített a teteje, úgy hogy letettem a fotós hátizsákot a földre és jobb híján arról próbálkoztam.
Munka miatt elég sűrűn járok arra és most csak ezért vittem állványt, de csak beleköptek a levesbe.@*Ropi*
Köszi! Legközelebb csak beviszek egy kisebb állványt, talán könnyebb lesz pontosabban beállítani. -
mumk1
addikt
válasz
BigBlackDog #29551 üzenetére
Köszi! Persze, visszakaptam. Fel vannak készülve, sorszámot adnak.
Ez a Topkapi palota víztározója volt, hangulatos kis hely. [link] -
mumk1
addikt
válasz
Vyndree #29138 üzenetére
Ezek felül áteresztő szűrők, a szám azt jelenti, hogy hány nano méter felett engedjen át. Az infra tartomány 720-1000nm közzé esik, ezért is érdemesebb 720-ast venni, mert akkor a teljes tartományt átereszti. Lehetőleg Hoya-t vegyél, mert ezek az olcsó kinai cuccok csak macskát dobálni jók.
És igen, állvány, hosszú expó. -
mumk1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest