Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz
Telomanikus #32445 üzenetére
Én nem szoktam itt elemezgetni, de ezek nagyon tetszenek. Van élet a képekben..!
Gratulálok. -
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Üdv mindenkinek
van itt három turistakép, ha van kedvetek, véleményezzétek!Köszi!
-
szp1
addikt
Köszi!
Igen egy leheletnyit szűkebben tényleg jobb.Van itt még egy utcai macska is.
-
szp1
addikt
Üdv
Egy portrészerű kép, egy képre volt csak idő, beállítás nélkül.
Valami vágási tanács is kellene...Hozzájárulás megvan, de egy-két nap múlva leveszem.
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Madáritató, sajnos madarak nélkül :
-
szp1
addikt
Üdv
Egy találós kérdés : hol a kiskutya?
-
szp1
addikt
válasz
StefanBraun #30147 üzenetére
Emlékszem a "légyre"..... -
-
szp1
addikt
Üdv
Tudom, hogy jobbról szűk, de csak egy "lövésre" volt idő...pont arra iramodott meg.
-
szp1
addikt
válasz
zgospel #29790 üzenetére
Köszönöm a véleményedet
, a 135 igaz, ( kézből, 1/40 - köszi IS....) a vágás valóban kell, ez az eredeti kép, azóta megvágtam a tetejét, de már nem akartam belinkelni. A többi tanácsot kipróbálom, bár szándékosan hagytam ilyen kontrasztosra az arcot, meg van rajta egy pici "grain"
.
-
szp1
addikt
Van egy tarkaharkály a kertben.
Kb 8 hete minden áldott nap jön ( persze összevissza időpontokban ), hallom, hogy elkezd kopácsolni. Mire kiérek a géppel vagy eltűnik, vagy olyan lehetetlen helyen van a fán, hogy reménytelen róla valamilyen értékelhető képet csinálni....
Vagy ilyen a szender - ez is jött mindig, de a mozgása mint a kolibrié...egyetlen kép lett volna róla viszonylag jó, de az meg ilyen :lett.
Szívás...na majd jövőre elcsípem.
-
szp1
addikt
Van egy ilyen "szocreál"-nak szánt portrészerű képem.
Oda merjem adni a haveromnak, vagy kuka? -
szp1
addikt
válasz
belovary #29706 üzenetére
Ha belépsz a csoportba és beraksz oda egy képet a sajátodból ( start a discussion, vagy mifene ), akkor kommentet írhatnak hozzá a többiek.
A képet ugyanúgy a Te profilodnál lehet értékelni, mint eddig, ha valaki a csoportból rákattint a képre - ez oda viszi.
A fel-le nyilak a kommentek közt navigálnak a kép mellett - ha erre gondoltál.
De most megnéztem újra és nem arra gondoltál, hanem a név melletti nyilacskákra.... -
szp1
addikt
válasz
matyi012345 #29693 üzenetére
Oda nem járok, csak olvasni...majd egy Nikon-os bedobja
-
szp1
addikt
Máté Bence új sikere.
[link] -
szp1
addikt
válasz
qpakcovboy #29604 üzenetére
Helyes.
Valami jack russel? -
szp1
addikt
-
szp1
addikt
válasz
Novics #29497 üzenetére
Az első úgy jött, hogy a városban állítólag 250 angyalszobor van és kezdem gyűjteni őket. Úgy gondoltam, hogy a zsaluk ellenpontozzák a barokkos íveket.
A másodikat meg max napfelkeltekor lehet benarancsozni, mert olyan fekvésű az utca. Ezért is fakítottam ki, mert elég jellegtelenek a színei... -
szp1
addikt
válasz
belovary #29474 üzenetére
Ami "fresh", arra elég sokan kattintanak, ha jó a címe és a tag-ek elég vonzóak.
Aztán abbamarad. Ha 2-3 napig kitart az érdeklődés, az már jó....Meg az sem mindegy, hogy melyik kategóriába sorolod be - mondjuk ezen lehet változtatni utólag is.
Persze az sem árt, ha a kép jó.... -
szp1
addikt
A múltkori őszi képnek van egy máshogy vágott verziója, azon már nincsenek annyira zavaró elemek.
Íme: [link].Ez jobb?
-
szp1
addikt
Esett az eső, reggel 9 volt. Ezt a témát csak egy bizonyos szögből lehetett meglőni, ha hátteret teszek mögé, akkor az lenne a cseppekben, nem a ház "képe".
Amúgy egyetértek. Azonban ez egy speciális alkalom volt - meg lehetne csinálni napfénynél permetezve is - de az nem ugyanaz. -
szp1
addikt
Köszi.
A szürke az a szomszéd ház ablaka. A téma adta a háttret, ha elmozdulsz nem látszik az esőcseppekben ( mert azok ) a ház. Lehetne szűkebbre vágni, csak a cseppeket valahogy....nem tudom, megpróbálom.
Egyébként a fényerő vissza van véve, szerintem azért sötét egy picit. -
szp1
addikt
válasz
Fotonhámozó #29304 üzenetére
Ez jó kép, tetszik.
-
szp1
addikt
Köszönöm az észrevételeket és tanácsokat !
-
szp1
addikt
és
Fandango: Köszönöm !A cél az volt, hogy egy Monet szerű "impresszió" legyen az eredmény. Sajnos a jobb oldalon olyan elemek lettek volna, amik eléggé illúzió rombolók, így muszáj volt ez a formátum.
A kontraszt és a telítettség emelve van, ellenfényben készült. Más módosítás nincs, így dobta ki a váz. -
szp1
addikt
válasz
*Ropi* #25934 üzenetére
hcl :itt egy másik, bár a háttér szerintem az előzőnél jobb...
-
szp1
addikt
Ez a kép ?
Nyílik a levendula : [link]
-
szp1
addikt
Kösz a véleményeket.
Ellenfényben készült, próbálgattam a csúcsfényeket, de nekem ez a változat tetszett, jobban "kidobja" a hálót -szerintem.....
Amúgy a pókocska csak egy ilyen képet engedett, utána gyorsan elment a közepéből. -
szp1
addikt
Várakozás :
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
Ilyenek repkednek mifelénk...:
-
szp1
addikt
Mondjuk én a templom tornyáról beszélek, nem a Püspökvárról...oda persze, hogy fel lehet menni.
reggi : pont ezért választottál jó szöget, mert innen kevesebben fotózzák
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest