- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz Dolphine #40911 üzenetére
Ezek azért olyan alapanyaggal vannak amik nem biztos, hogy a mi vázainkból kiesnek.
De tényleg, gyakorlás és tanulás. Soha nincs vége szerintem. Jobb bele se gondolni mennyi mindent nem tudunk. Vannak oktatókönyvek, ezerféle. Sőt, itt valahol kering egy megosztós link ahová egy csomó fel is van töltve.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
torzo
őstag
válasz Dolphine #40245 üzenetére
A második és a harmadik tetszik.
A másodiknál nagyon klassz, hogy a jobb oldali lány profilját gyönyörűen megrajzolja a fény. Ha te találtad ki ezt a pozíciót, akkor dicséret. Éppen egymás szemébe is nézhettek volna, de így is aranyos és vidám.
A harmadik nagyon fasza kép, de sokkal szűkebbre venném, hiszen a lényeg, hogy a lefotózott szem szaruhártyáján ott a környezet gyönyörűen, élesen, felismerhetően.
Szóval tulajdonképpen gratulálok!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz Dolphine #40017 üzenetére
Nekem még nem volt rá szükség, biztos valaki ki tudja bővíteni, de talán ez macerásabb mint az objektív tisztítása, érzékenyebb mint a lencsék.
Először is ügye meg kell találnod a koszt valamivel a szenzoron belül majd eltávolítanod. Az interneten több megoldás is van erre, van aki házi megoldással csinálja, de lehet kapni különböző speciális eszközöket is hozzá, erről biztos valaki tud bővebben mesélni.Elvileg az sem mindegy, hol takarítod és, hogy ez persze logikus is, hiszen lehet, hogy a végén több szennyeződés kerül rá mint amennyit leszedtél.
Merre laksz helyileg? Ha Budapesten és nagyon nem akarsz eszközökre költeni vagy utánaolvasni, illetve ha félted a gépet akkor lehet, hogy jobban megéri ha elviszed szakemberhez. Ha jól rémlik néha a különböző fényképezős standoknál is szoktak ilyet csinálni, ezt az adott gyártó, vagy üzlet honlapján lehet megnézni, nem tudom pontosan milyen sűrűn de néha szokott lenni ingyenes tisztítás. Nem tudom ez mennyit segít ez csak így előzetesben amíg valaki aki már csinálta pontosabb választ nem ad.
Látom megelőztek
Nameste
Ez ND szűrővel van igaz? Milyened van? Engem is érdekel az ilyesmi de még nem jutottam el odáig, hogy komolyabban beleássam magam.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Nameste
tag
-
freelanced
addikt
válasz Dolphine #39988 üzenetére
Üdv! Lehet, hogy a többiek vitatkozni fognak ezzel vagy az is megeshet, hogy te is erre gondoltál, de én első körben a Lightroomot ajánlanám!
Elég sok funkció van benne amire szükséged lehet és viszonylag egyszerű kezelni. Ott pedig azt javasolnám, hogy csak próbálgasd a fotókon, úgy lehet a leghamarabb megtanulni. Persze érdemes közben olvasgatni is de amennyiben tudsz angolul, sok cikket találsz majd az interneten ha elakadnál valamelyik funkciónál. De ha jól rémlik ehhez is van könyv. Persze ha komolyabban szeretnéd módosítani a képet akkor arra kelleni fog egy képszerkesztő ( "rajzolni" nem lehet vele - legalábbis az én verziómban még nincs ilyen). De szerintem egyszerűbb megtanulni mint a Photoshopon de szerintem utána már az is könnyebben megy majd. Persze csak egy tipp.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dolphine #39980 üzenetére
Annyira nem szép ez, ha van a közelben erdő meg természet, csak fel kell kelni korán, kimenni, oszt komponálsz és nyomod a gombot Persze azért nem árt, ha ideálisak a fények, de azt ki lehet következtetni az időjás előrejelzésekből stb.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dolphine #39978 üzenetére
Köszi! Valszeg bármelyik cserélhető obis gép + filléres kitobi kombóval ugyanilyen lenne és ps-el sem igazán húztam rajta, csak a két szélén az expót helyrehúztam maszkolással, gradient tool-al, mert valamiért sötét lett, meg a sarkakban a hiányzó részeket pótoltam, semmi extra.
Szerk: ja, raw-ban készült, de ez nálam alap, az ooc jpg-t még ki sem próbáltam[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- 3D nyomtatás
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest