Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
marcitp #54239 üzenetére
Nem ott van a gond hogy az én képemre semmi reakció,tudom én hogy nem olyan jó hogy dicsérgetni kellene,ezért nem rakok fel többet
Igazából nincs is gond csak ahogy a kolléga is megjegyezte ez már nem kezdő topic
Nem problémázom rajta,ezért írtam hogy csak akkor rakok fel ha nagyon jónak találom,tisztában vagyok a képességeimmel csak egy tényleges kezdő biztosan meglepődik hogy mi a szint
Nem azért írtam a lehűtést,hanem tudom hogy full amatőr vagyok ezért ha már legalább véleményt kapok akkor azt jelenti hogy valami sikerült ami nem az igazi de tovább lehet lépni belőle,míg a rosz képeket kár véleményeztetni azokból nem lesz semmi.
Vagyis azért nem rakok több képet mert nem üti meg ezt a szintet,de legalább már tudom hogy mi az ami nem jóMár magammal szemben is vagyok olyan igényes hogy egy szintet elvárjak magamtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest