- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaseOne
tag
Köszönöm mindenkinek
Annyi a történet, hogy terveim közt van körbelátogatni a Dolomitok csoportjait este, és ez az első ahová így elvetett a sors (a Pala csoport). Nagyon igyekeztem, hogy elérjem a naplementét, mert ezek a sziklák messze magasabbak a környező hegyeknél, de sajnos lekéstem egy negyed órával, már csak a völgy végéről láttam, így viszont elhatároztam, hogy megvárom a holdat. Megérte
Majd legközelebb ha megint Olaszországba vet a sors lesz erre is egy hosszabb túrám.A tó valójában elég apró, és a túlpartja tele van német túristával, akik nem voltak túl barátságosak (pedig lekapcsoltattam ((nekik is)) a háziakkal az irányfényt egy órára), ezért azt inkább lehagytam (onnan ez volna a kötelező kép.)
Jobbra tőlem szakadék, balra domb amiből a szakdékba lehet gurulni. Érzem, hogy bő balra, de ezen a problémán most túltesz a lelkesedésem. Nem kizárt hogy lesz revise, de úgy is van még egy pár innen.szerk: és csak hogy valami szakmai is legyen; 3 vertikális képből készült panoráma kb 24mm-en f/2.8-al. Kicsit ez is mehetett volna szűkebbre:/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest