Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
LimaBravo69 #25175 üzenetére
A képeimre cak annyit várok el, hogy legyek feltüntetve, hogy én követtem el. Ha nem kereskedelmi célú, akkor szerintem korrekt.
-
válasz
Telomanikus #25162 üzenetére
Én simán csak eltakarom a beépítettet, de nem teljesen, hanem pár centivel elé a takarást, hogy ne érje a fénye a tárgyat.
Illetve, hosszú záridőt használj esetleg, és akkor a vakut közben elvillanthatod. -
válasz
Telomanikus #25158 üzenetére
A vakud nem tud elvillanni a beépítettre?
-
válasz
Telomanikus #25149 üzenetére
Szerintem is nagyon jó. A lényegi információ az lenne, hogy ezeket hova rakod, és hogy hogyan nem tükröződsz a dobozon... Én azon kaptam agyrohamot hogy mindig ott voltam egy csötét csírkban
-
-
válasz
fungeld #25135 üzenetére
A kékség talán még egy kicsit zavaró, de jobb lett, az igaz (és ennyi eltérést talán már a monitor is kiad), illetve a harmadolósért szorri
Én is utálom, mikor kifogásolják, hogy nem ott van, aztán mégis
Annyia fura, hogy a ballon nagyon elhúzza a napot is, és elsőre nem tűnt fel. -
válasz
fungeld #25128 üzenetére
Nekem is nagyon kék. Tegyük hozzá, hogy a naplemente színei nagyon digitális ámentetet adnak a képen.
De méltassunk mást is. Nagyon középen van a horizont, ami elvileg nem jó, de a virágok kellenek a képbe. És árnyékos területen vagyunk, ami mindenképp kékbe megy el, de ennek ellenére én is szívesen látnék melegebb WB-t.
A Nap és a ballon is nagyon középen vannak - ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Megnézném szűkebb látószöggel, de mindenképp úgy, hogy benne van a virágos mező, az jól néz ki.
Azért én ennek ellenére tetszetősnek értékelem - ha nem is 100%-osnak, tényleg a WB a legnagyobb baja.@Wa2x_ : Jóeeez.
Kell az az obi, jó szórakozást hozzá - ha nem is makróra való.
-
-
-
válasz
Morris #25091 üzenetére
Nem is annyira kuka. Csak a háttér miatt. Nemrég elkaptam egy ilyet én is, de az (maga az állat) nem lett ilyen jó sem. Ha a háttérben nem egy épület vagy tartálykocsi lenne, hanem valami világos (zöld), nem is lenne gáz.
Az állat harmadban, a virágból is elég látszik, nem is rossz - szerintem.
Amúgy igen, ő egy poszméh.@steveetm : A fakóság ellenére a pók+hangya elég jó... Maffiafőnök a csicskával
-
-
-
válasz
ThodEE #25057 üzenetére
Nappal nem kell ahhoz aállvány
És kb. egyeneset is lehet csinálni kézből.
(Basszus nincs fent Székesegyházas képem)
A távolidon sem nagyon látok kompozíciót, meg az is ferde és szűk. Mindenképpen olvass utána, hogy hogyan is komponálunk egy képet, illetve hogyan teremtjük meg azt, hogy valami egyedi legyen rajta
-
válasz
Damage #25047 üzenetére
Nyilván nincs kőbe vésve, ezek pedig vélemények, főleg az enyém nem szentírás.
Ellenben ezeen a képeken nem látom olyan hangsúlyosnak a témát, hogy elvigye középre szerkesztve a képet. A 3. amit betettél, sokkal jobb, amúgy kicsit vágnék a jobb széléből taln, de csak kicsit. Középhez nem olyan rossz az a kép, ott a pad rásegít a téma hangsúlyosságára.
A háttér ha csak ennyire mosott, szerintem jobb, ha mentes a zavaró elemektől, kivéve, ha azok adják az alany környezetét. Ebben az esetben a kutyus ha jól értem, nem a modellhez tartozott, tehát nekem inkább bejönne, ha nincs ott, bár mint mondtam, így sem nagyon húzza el a szemet.@ThodEE : Ez így kicsit kevés, ismerem azt a tornyot, de nagyon szűk, nagyon hosszú az a vágás.
-
válasz
Damage #25033 üzenetére
BigBlackDog-gal értek egyet. Fent kevés. Ugyanakkor vagy jobbra kéne több hely, vagy balra kevesebb, mert ez a se középen nincs, de mégis, sem túl jó.
Viszontamúgy rendben szerintem! Nincs zavaróan kiégve, jó irányba néz a modell, az egésznek van egy jó, nyári délutáni hangulata. A kutya zavaró még a háttérben, de az sem rettenetes mondjuk. -
válasz
fungeld #25028 üzenetére
Hát, ha ugyanolyan géped lesz, akkor esetleg... De tök mást is adhat.
Tájékozódésnak jó, de teljesen más képeket adnak zek az értékek egy másik gépen. Leginkább a tartományok lehetnek érdekesek, pl. hogy kicsi vagy nagy érzékenység? Lasú vagy gyors zár? Ilyemik.
Senki nem tudja megmondani neked, hogy ami neki 1/250 volt, az neked jó lesz-e 1/250-nek...Én is inkább csak ilyeneket szoktam kérdezni, hogy hol voltak a fények? rekeszelte, vagy nyitva volt az obi (de a pontos érték megint csak nem túl sokat mond, mert más obija van...) Honnan jött a nap...? Stb...
A gépet meg, amennyire én tapasztaltam, ki kell ismerni, az pedig nem 5 perc...
-
Nem is ez a baj
Ha nekem a kitobival 1600-as iso kell egy csillagos éghez, egy bizonyos helyen, akkor lehet, hogy a te gépednek az sok, de ha jobb fényerőd van, akkor meg lehet hogy csak 800-as iso kellene... Lehet, hogy ahol te laksz, annyival fényszennyezettebb, hogy más paraméterek kellenek...
Stb.Fotonhámozó szembenapos képénél fentebb, bőven lehet, hogy tök más beállításokkal menne 1 hónappal később, egy nem késő délutáni, hanem reggeli órában...
Amúgy én sem mondtam, hogy hülyeség.
-
-
válasz
Fotonhámozó #25001 üzenetére
A hangulata megvan, szépek a fények. A horizont nincs középen, az jó, bár én még elviselnék egy kis eget, de ez nem gáz. A gazok az előtérben kevésbé odaillőek, de nem lógnak ki a növények közül zavaróan.
Kicsit ferde, de nem zavaróan, semmi rettenetes. A színek, a becsillanás, egyben van. -
-
-
-
Ez volt a cél, amúgy nagyobb érzékenység kellett volna...
A kitobi meg ilyen, nyitott rekesz kell a bokeh körökhöz, de akkor nincs elég dof, és fújt a szélDe különben, az életlenség saját véleményem szerint az ilyen képeknél nem gáz, mert ezt a hangulatot egy lágyabb rajz adja vissza.
Amúgy köszi -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Big-Lacos #24943 üzenetére
Ez aranyos
A vera az egyik kedvencem
Jó a háttér, szerintem nem gáz a dof sem - valamit valamiértA színek tetszenek, a szerkesztés is, ugyan kicsit elveszik a gaz, mert sok jobbra, fent, balra is, de az is benne van, hogy a kis virág egyedül a fűben
És tükrözve tökéletes háttér -
Nálam most van egy ES73
Az ilyet tud
Ezen a két képen messze nem merítetted ki a gép tudását
Tanulni meg : Alapkönyveket olvasd el (technikai alapfogalmak, kompozíció), és már sokat fogsz fejlődni. It a Logouton is volt több ilyen cikk.
-
Mi lenne ennek a címe?
(Ez segíthet rájönni, mi a gond. Mert most akkor családi portré (miért nem ránk néznek az alanyok?), tájkép (bebukott a szemben levő part...), vagy mi? Ezen kívül rossz a fehéregyensúly, nagyon kék. Ez nem a gépen múlik
)
A tök jobb, legalábbis képi világ, hangulatilag, de ott is nagyon sok a zavaró elem a képen.
-
-
A kökörcsinesen tényleg zavaró a bal alsó sarok, de a fehér virág nekem így jön be, ahogy van. Az ilyen álomszerű-pasztellszínekhez közeli dolgokat nagyon szeretem, csak ritkán jön össze
Nincs feleslegesen sok tér jobbra, jó helyen van a virág, és az sem zavaró elem, ha nincs az egész fókuszban (ki mondta, hogy mindennek tűélesnek kell lennie?). A háttérmosása is jó az obinak, eléggé mosott, de még kiveszed, hogy egy fán vagyunk
Kiégés sincs. Jóféle, ha nem is biztosan 101%-os kép
-
-
-
-
válasz
Steady74 #24886 üzenetére
Olvass utána, sajnos az optikai alapfogalmak kellenek, ha értelmesen akarsz dönteni. Lehet hűbelebalázs módjára is venni, akkor nem kell olvasni, csak 130k azért nem kis lóvé, és el lehet azt költeni értelmesen is.
A kitobi az az objektív, amit a Canon a cserélhető objektíves, kisebb szenzoros tükrös gépeihez ad. A gép maga objektív nélkül értendő, általában mellé csomagolnak egy 18-55 -öst, ez így egy kit, készlet. Ezért kitobi. Komolyabb fotózásra borzalmas (nekem is ilyen van, igaz a stabilizátor nélküli
), átlagos felhasználásra pont elég. Régóta a stabilizáltat adják az új gépekhez, csak én fogtam ki egy ilyen összeállítást.
Egy belépőszintű tükrös gép még kitobjektívvel is agyonveri a legtöbb kompaktot minőségben.
-
válasz
Steady74 #24877 üzenetére
Gondolkodj el, mennyi az a 40x zoom. Most olvastam egy mittoménmi 50x zoom kompakt tesztet, a tele végén mindenki fikázta a képminőséget, olyan szar volt.
Az 50x zoom az valami 1000mm köröli teleobjektívnak felel meg, amit meg se tudsz kézből tartani. Sosem használnád, csak kifizetsz rá 130 ezret. Inkább vegyél olyat, amit kihasználsz, és jobb a képe.
(Ne a zoom hányszorossát néz, hanem hogy az mekkora gyújtótávolságnak felel meg. A kompaktoknál néha hárommal is kel szorozni. A valóságban egy ekv. 300mm-esgyújtótávolság pont elé, az úgy 8x zoom egy kompakton)
A G12-es Canon tényleg nagyon frankó, ismerősnek van, sokszor befog vele a rendezvényein fotózásra, ha nem viszem a sajátomÉs vakupapucsos, külső vakuval kb. egy tükrös szintjét tudja hozni...
Illetve tükrös : 1100D kitobival 100 ezer a hülyeboltban. Bőven többet tud mint egy tetszőleges kompakt, leszámítva a feleslegesen nagy zoomot. A 18-55mm kitobi egyik vége pont elég nagylátószög, a másik (55mm) meg pont portréhoz jó.
De ha később veszel rá egy 18-135-öt, akkor lesz nagylátód, és arcportréhoz megfelelő látószögű teléd is. -
válasz
Steady74 #24871 üzenetére
" Családi fotók, videók lennének készítve minden féle profizmus nélkül."
Akkor minek az 50x zoom?
Nekem 10x zoomos kompaktom volt. Jó dolog, de átlagos használatra a 10x pont sok. 50 meg pláne. Nézz valami fényerős kompaktot, amiben jó stabi van, felbontást, zoomot lesz@rni, jó szenzor legyen benne, és csók.
Vagy ugyanennyiért (vagy olcsóbban) vegyél használt MILC vagy belépő tükröst. Sokkal jobb. -
-
válasz
Damage #24810 üzenetére
Tényleg sok a vinyett. Ennél kevesebb is bőven elég hogy a témára irányítsa a figyelmet, esetleg hangulatot keltsen. Kell vágni belőle, mert a kutyus mögött van a nagyobb hely.
A kép amúgy pont nem adja vissza a mozgás illúzióját, azt behúzva lehetett volna érzékeltetni, de az vesse rád az első követ (a valóban kezdők közül) aki meg tudja csinálni. Így egy lebegő kutya, ami különben tényleg jópofaA háttér sem a legszerencsésebb, de az különben nem gáz.
Jó dolog a mozgás megállítása, de még jobb, ha az éles téma mögött meg tudod húzni a hátteret; ez a kép egynek szerintem jó, de lehet még a dolgon javítani, legközelebb próbáld meg lassabb zárral követni a kutyát, és úgy elexponálni. Ha nem lesz tűéles a dög, nem olyan nagy baj, hiszen mozog.@Sacccco : nekem ez tetszik, jó a háttér, jó a színvilág, van hangulata.
-
-
-
-
-
Ferde (a panoráma progiban, amivel összeraktad, kellett volna alkalmazni perspektíva korrekkciót). Amúgy a vár nem sokat mutat innen, bár nem ismerem a helyet, de lehet hogy adódna jobb nézőpont is. Panorámának úgy nem gáz, csak panorámát valami tényleg látványosról érdemes csinálni, ez annyira nem üt nagyot panorámaként szerintem. Nem mintha rossz lenne, csak egy átlag kép
-
válasz
fungeld #24778 üzenetére
Színesben nem jobb?
Van ez a képem, ami hasonló, ennek jobb volt a színes. -
-
válasz
LimaBravo69 #24754 üzenetére
Valóban nem túl szerencsés, mert szűk a sín, és a környezet is úgy, hogy nem lóg be semmi. A tágabb képen más a hangulata, erre céloztam. Mind a kettő egy nyugdíjas mozdony, csak más felhanggal, igazából kreatívabak a színekkel, meg a címmel tudnák változtatni, pozitív, vagy negatív kicsengése legyen.
-
válasz
LimaBravo69 #24750 üzenetére
Ez így sem rossz. Ennek is lenne mondanivalója, csak egész más
-
válasz
norby10 #24736 üzenetére
Nekem ez ferdének tűnik. A HDR talán kicsit sok, de még elmegy... Amúgy szép a kilátás, fények lehetnének jobbak, ha többet tudsz kimászkálni, lehet hogy lenne jobb pillanat is. Meg lehetne a két oldalsó sziklával és a kompóval játszani, mert valószínűleg lenne még benne spiritusz.
-
válasz
lolkapitany #24725 üzenetére
Ahogy Lenin mondta : Tanulni, tanulni, tanulni! Ha lett volna Photoshopja, azt mondta volna, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
-
Köszi
Ennyi, ebben a tartományban még nem nagyon használtam a fordított kitobit, de itt már megtartani is nehezebb. De mondjuk ekkora dolgokhoz már némelyik makró optika is kevés..
Sztem pont túlszaturált, több monitoron is (amik közül egy sem színhelyes).
A blende ebben az esetben muszáj volt, kellett a DOF, és a szél is rángatta a pókot. Az 1100D f11-nél kezd diffraktálni, bár ott még nem feltűnő. -
Köf
Az 500px -en sima accounttal heti kb. 10 vagy 19 képet tehetsz fel, és ha minden igaz, el is adhatod őket, ha valakinek tetszik. Ez így ingyenes. Az Awesome meg egyéb fizetős accountokkal lehet többféle módon is eladni képet, illetve negatív szavazatot adni, stb. Ezek se drágák. Arról nem szól a fáma, hogy normál accounttal valahogy sosem lehet olyan pontszámokat elérni, mint a fizetősökkel
Ez most 85,8-on áll,a mi nem túl sok, általában gyorsan felszalad 80 köré, aztán ott megáll. Magasabb accounttal valahogy sokkal hamarabb és magasabbra megyNyilván azért, mert a legtöbben csak pozitív pontot tudnak adni.
-
Ez a múltkori pók, fordított 18-55-tel, 24mm-en. Kicsit vágva, nem nagyon. A pók 2mm volt kb., lehet, hogy 3... A baj a diffrakció lehet, 20 vagy 22-es rekesz kellett, és elég gatya itt már a minősége... Amúgy rendszervaku, a gépről villantva, ISO800, 1/200, f20
-
válasz
LimaBravo69 #24709 üzenetére
Szerintem a FF jobb, és tényleg lehetne szépia, valamint felette és balra hagynék még kis helyet, de amúgy így sem gáz. Így is a haladási irányba van hely, valamint kb. a kép egyharmada szabad. Szög is jó, de nekem is kicsit ferdének tűnik.
Jó, hogy ilyen értelmes környezetben kaptad el, én gőzösből mindig csak kiállított darabokat fohok, amögött meg épület van, meg stb., ami hazavágja -
-
-
válasz
lolkapitany #24690 üzenetére
Ez jó
-
válasz
lolkapitany #24687 üzenetére
Ja, ez ismerős, amikor álladóan kiég a kép. Gyorsabb zár. Még mindig. és úgy maradt az ISO, vagy a kijelző fényereje
-
válasz
HollyBoni #24685 üzenetére
"Nekem meg a a bajom, hogy nincs olyan hogy HDR effekt."
Értsd rá, pont tudod, miről beszélünkA linked nem látom, de sejtem hogy nézhet ki
"Csak azért akadtam fent a dolgon mert próbálom terjeszteni hogy létezik normális HDR is. Sajnos ha valaki meghallja a HDR szót akkor ez jut eszébe."
Ezt tudjuk mi is, már hogy van értelmes felhasználása. A HDR túlzásba vitele meg nem az effekten múlik, hanem a sok hülye "fotóson". -
válasz
Saccco #24673 üzenetére
Na ez tetszik, bár a szerkesztése lehetne pontosabb, de mindig is ilyeneket akarok lövöldözni
Jók a színek, sejtelmes.
@negyedes : A mozdonyolnak meg pont az alja sok, fent kéne kis hely. A buszos frankó
@HollyBoni : Az a baja, hogy túl erős az effekt. Én sem szeretem a túlhúzott HDR-eket, a legtöbben túlzásba viszik, az meg nem szép.
Nem beszélve a zajos felhőkről, bár az a legkevésbé zavaró benne -
-
-
válasz
copass #24656 üzenetére
Részben szándékos, mert a nap még úgy is lég erős volt, hogy betettem a faág mögé, tök szemben csak egy nagy kiégést kaptam
De amúgy nekem bejönnek ezek a túlélesített izék
A WB-t meg nem nagyon mertem sárga felé piszkálni, hogy a kékek ne legyenek olyan durvák az árnyékokon, mert ha csak ránézek a csúszkára, besárgul az egészSzelektíven meg milyen már.
-
-
-
Az elég zsír.
Már szerintem.
Ja, az előző képemnél
lemaradt a link, jobb katt és kép megjelentése -
válasz
andris1602 #24646 üzenetére
Mondjuk ne vágd ketté a virágot. A kis DOF a kisebb baj, ha ügyes az ember (ahogy én nem) akkor remekül használható dolog
A belógó izék se tesznek jót.
-
Hozok egyet én is
Szembe a Nap, vakuval derítve a felénk eső oldal.@szp1 : Alapvetően bejövős, erről beszéltem a környezetbe helyezés kapcsán
Kicsit furán tartja magát (legközelebb szólj neki, hogy másképp, hátha érdekli
), meg kicsit talán tág, de csak egy kicsit. Meg talán egy leheletnyit fakó, és a bal alul belógó zöld zavaró. Madár kb. a harmadolón, arra a hely, amerre néz, a háttér sem túl zavaró, ügyes
-
válasz
#24334592 #24638 üzenetére
Sztem vágd, de nem kell csak fehér háttér, maradhat a bal oldala. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy nem baj, ha van egy kis környezete a témának, ha nem szűk a vágás, bár ez nem a legszerencsésebb eset. Arra legyen hely, amerre néz. A szűk vágás a tmára tereli a figyelmet, kicsit tágabb látószöggel viszont el lehet helyezni a témát egy környezetben, már ha van. Ez viszont nagyon sok itt a képen.
-
-
-
válasz
Saccco #24627 üzenetére
Amúgy a 2. gyűrűn látható mosódások és képi hibák miatt jó a fordított obi, nem a képminősége miatt, hanem mert teljesen szürreális
A macinál pontosítok. Nem annyira sötét, inkább a felső tartományon emelnék, a világosabb színeken.@chinaminman : Majd kirakom valamikor az oldalamra, és akkor ide is. Meg amúgy azt itt lehúznák, hogy életlen (mer' f20 körül 24mm-en még éppen hogy emészthető...)
-
válasz
negyedes #24614 üzenetére
Ja, elfelejtettem neked válaszolni. Ilyenkor villants a plafonra, az a legételmesebb, ha nincs külön kioldód a vakuhoz. Esetleg diffúzor. Riporterek is ennyit használnak (alapszinten)... rendezvényen én is.
@Saccco : Lophatom a gyűrűs ötletet?
Amúgy jók, legalábbis az öltet a gyűrűknél jóféle. Az ott nem csak CA, hanem telítésbe is ment a piros csatorna, én is belefutok ebbe néha, idegesítő. Retusáld le, ha tudod...
Az első gyűrűn meg kiégett a teteje
A maci jó, kár az alexpóért (ha szándékos, akkor mondjuk ne ennyire, nálam nagyon sötét).Én ma az átalakított (BFG) fordított 18-55-tel riopgattam ammezőn a kreatúrákat... Nyamvadék 2mm-es kis pókot úgy szét kellett rekeszelni, hogy elférjen a dof-ban, hogy szénné diffraktálódott :S Peig elég jó eseményt kaptam el, éppen csomagolta a kajáját hálóba
-
válasz
chinaminman #24619 üzenetére
Nekem ez így is begyere. A hangya trmészetes közege hogy leveleken mászkál, nem zavaró a kitakarás, és éles is. A baj az, hogy fent sok az üres, meg jobbra (de legalább nem teljesen fekete). Elég nehéz amúgy egy hangyát egyáltalán eltalálni, nem hogy még kompó is legyen
Vágnám a helyedben, jó lenne
@Fandango : Én egyszer kocsmából hazafele kaptam el egyet, sajnos félhátulról. Mindenesetre elég meredeken néz ki úgy is egy ilyen a pécsi utcákon
-
-
-
-
-
-
válasz
pocokxx #24589 üzenetére
A rószánál ha nem is egészen égett ki, de nem sok maradt a fejéől. Mind a két kép túl tág, nem irányítja semmi a figyelmet a témára, a hernyó körül nagy az üresség. Kompozíció sem a legszerencsésebb, a hernyó csak oda van dobva a bal felsőbe, a rózsa középen-fent... A rózsa pont a világos háttérre lóg (sötétebb jobb lenne).
Olvasgass utána a kompozíciós alapelveknek, meg próbáld ki, milyen kopp bezoomolva valami hasonló téma, mint a rózsa. Menj megfelelő távolságba, és ne felülről, hanem csak egy kicsivel magasabbról próbáld meg meglőni, egy olyan háttérrel, ami minél messzebb van (pl. egy meszebb levő bokor). Ég és föld lesz
Kompakt géppel is lehet amúgy jókat lőni (most pont van pár kompaktom, elszórakozok velük), de elsősorban arra jó, hogy az alapokat megtanuld. A harmadolás, a megóvás kompakttal is érvényes@vyndree : A virágot jobb lett volna állóban, és felette több helyet hagyni. Amúgy egész jó a cucc.
(Fekvőben meg szerintem úgy érdemes virágot lőni, hogy tényleg az a főtéma, de magában ilyen gaz meg nem szokott nőni
)
A kakas kissé elmozdult, és nagyon világos a háttér, kettévágja a fejét, s továbbra is nagyon középen van. Balról lehetne vágni, hogy arra legyen hely, amerre néz.
A légynél éppen nem volt jó a fókusz, ami nagy kár, mert jó lett volna (kis derítés, vagy az árnyékos területek utólagos világosítása is jó lett volna). Amúgy nekem ez is nagyon középen, amerre néz, még lehetne hely. -
-
-
válasz
hzsolee #24554 üzenetére
1100D, a madarasban van némi vágás, a pinty meg a második rigó csúnyán vágva van, a másik kettő alig.
Ezen a 300-as tele az kb. 480-nak felel meg. Hogy milyen messziről készültek, pár méterről... 5-8 talán.
Amúgy nekem sincsenek százezreim obira... szerinted miért van 75-300-am?
Egy 70-200-zal meg esetleg egy 1,4x -el jobban jársz... 100 körül kijön amúgy. A 75-300 igaz, sokkal olcsóbb. És ennyi az előnye ^.^ -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest