Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz Khurgon #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésed az AMD Core Unlock / Mag feloldása topicban tedd fel.
    Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

• Khurgon

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni és mivel ugyanilyen Procival topicot nem találtam, ezért nyitottam egyet.

Alaplapom:Gigabyte GA-990FXA-D3, Bios: F8
    Proci: DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 560, 3322 MHz (16.5 x 201)

Kerestem megoldást a témában, de bármi amit találtam, az nálam nem működött.
    Advanced Bios Settings alatt hiába választom ki, hogy CPU Unlock: Enabled, majd CPU Settings: Manual.
    Nálam nem jelenik meg a 3-4-es Core, ahogy annak meg kéne jelennie. A Phenom II X2 minden esetben disabled 3-4-es Core-al van kiadva, tehát meg kéne jelennie. Ha esetleg rosszak, az menet közben derül ki, mert crashelne tőle a gép.

Nézegettem videókat is, hogyan kéne lépésről lépésre haladni, de nálam maga a BIOS néz ki teljesen máshogy mint ezeket a videókon (bár mindegyik Phenom II X2 unlock, gondolom az alaplap miatt). Próbáltam BIOS-t frissíteni, és most a legutolsó stabil verziójú BIOS-om van: F8.

Ha kell szívesen csinálok róla fényképet is, hogy néz ki nálam a BIOS.

Én eddig jutottam és segítséget szeretnék kérni hogyan tovább.

Ui: Tisztában vagyok vele, hogy a procit 2 Core-ra tervezték, és ezért nem is fog zavarni, ha esetleg a maradék 2 Core-al nem működik hibátlanul a gép, de legalább szeretném kipróbálni a lehetőségét, és így még ez elől is el vagyok zárva.

Előre is köszönöm!

Aktív témák