- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed az AMD Core Unlock / Mag feloldása topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Khurgon
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni és mivel ugyanilyen Procival topicot nem találtam, ezért nyitottam egyet.
Alaplapom:Gigabyte GA-990FXA-D3, Bios: F8
Proci: DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 560, 3322 MHz (16.5 x 201)Kerestem megoldást a témában, de bármi amit találtam, az nálam nem működött.
Advanced Bios Settings alatt hiába választom ki, hogy CPU Unlock: Enabled, majd CPU Settings: Manual.
Nálam nem jelenik meg a 3-4-es Core, ahogy annak meg kéne jelennie. A Phenom II X2 minden esetben disabled 3-4-es Core-al van kiadva, tehát meg kéne jelennie. Ha esetleg rosszak, az menet közben derül ki, mert crashelne tőle a gép.Nézegettem videókat is, hogyan kéne lépésről lépésre haladni, de nálam maga a BIOS néz ki teljesen máshogy mint ezeket a videókon (bár mindegyik Phenom II X2 unlock, gondolom az alaplap miatt). Próbáltam BIOS-t frissíteni, és most a legutolsó stabil verziójú BIOS-om van: F8.
Ha kell szívesen csinálok róla fényképet is, hogy néz ki nálam a BIOS.
Én eddig jutottam és segítséget szeretnék kérni hogyan tovább.
Ui: Tisztában vagyok vele, hogy a procit 2 Core-ra tervezték, és ezért nem is fog zavarni, ha esetleg a maradék 2 Core-al nem működik hibátlanul a gép, de legalább szeretném kipróbálni a lehetőségét, és így még ez elől is el vagyok zárva.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kés topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest