Hirdetés
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
válasz
Micsurin #8659 üzenetére
Engedd el. Amennyiben megérkezik és neked nem kell már, legfeljebb átadod az átvételi lehetőséget egy fórumtársnak, vagy törlődik magától a rendelés átvétel hiányában.
Amúgy itt is igaz, mint bármelyik cégnél, nagyon nem mindegy, hogy milyen ügyintézőt fogsz ki. Nekem az első telefonos munkatárs sületlenségeket hordott össze a témában, amit egyébként már e-mailben leegyeztettem és aszerint jártam el. A második értette meg ismét és vette észre, hogy e-mailben is kavarnak a 2. körben.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #8655 üzenetére
Hát... akkor ezt megrágcsálhatják, konkrétan a törlés sem működik mert hibára fut az oldalon... SŐT még az ÜF-es sem tudja törölni mert neki is hibára fut mintha nem létezne a rendelésem. Ipon érdekes tudta szállítani 1 munkanap alatt...
Innentől nekem a zöldmanó erősen kérdőjeles lesz, pedig 80-90%-ban tuti tőlük veszem a cuccokat. De ez valami komédia volt amit 12.-e óta nyomnak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #8651 üzenetére
2. csúsztatás pipa, immáron "hamarosan pontosítjuk". ÜF-es hölgy szerint ha tudom rendeljem meg máshonnan is mert a külsős raktár nem reagált a státusz lekérésre. Nem tudja nekem megmondani, hogy egyáltalán tényleg elindult-e a termék vagy sem.
Ez valami egészen nagy kabaré...
-
bul07
nagyúr
válasz
Micsurin #8636 üzenetére
Ha nem kapod meg azért tegyél próbát hogy te nagyon vártad a cuccot és hogy mennyire sajnálod hogy nem lesz belőle semmi, és hogy tudnának e valami kárpótlást adni
Jó esetben pár ezer forintos kupon, ha kicsit morci a ügyfeles akkor valamennyi időre AlzaPlus+ tagság
[ Szerkesztve ]
-
Ron Swanson
senior tag
válasz
Micsurin #8451 üzenetére
Persze, Alzaboxon keresztül is visszaküldheted. Annyi hogy előtte az Alza weboldalán indítanod kell egy reklamációt/elállást és a dobozra ráírod a reklamációs számot vagy kinyomtatod és ráragasztod.
Vagy bármelyik Alza üzletben is leadhatod személyesen, ennek az az előnye hogy ott rögtön feldolgozott állapotba fog kerülni a reklamáció (ott dolgozó ember megnézi hogy nem sérült a cucc, aztán leokézza a rendszerben). -
4Grider
nagyúr
válasz
Micsurin #8447 üzenetére
Minden online bankkártya elfogadó hely tud jóváírást kezdeményezni. Az az eredeti bankkártyára fordítja vissza a pénzt. Mint ahogy a bankkártyás fizetés, úgy a jóváírás sem azonnali, jellemzően t+2 nap alatt jut el a pénz a kereskedő bankszámlájára és vissza a jóváírás a kártyatársaságokkal majd bankokkal történő elszámolás miatt.
-
válasz
Micsurin #7152 üzenetére
Én is sok ilyen "+kedvezmény" kuponos rendelést adtam le, mind kártyával fizettem.
Érdekessége a dolognak, hogy mindegyik rendelésnél levonta a 3 ezret, de van ahol nincs úgy feltűntetve mailes visszaigazolásnál, vagy száll. átadásnál.Vagy "árengedmény" van jelölve, nem kuponos "levonás"
Itt pl. jól van.... -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Micsurin #5511 üzenetére
Ha veszel (alzában) valamit, ami hibás, akkor
- gariztathatod (nem tudom, hogy ki várja ki)
- elállsz a vásárlástól, visszaviszed. Ha jó fej vagy közlöd az okát, hogy hibás. Ha nem, akkor nem mondasz semmit.
És persze van, hogy nem tetszik vagy nem olyan a termék, mint amire számítottál. -
törölt tag
válasz
Micsurin #5508 üzenetére
Ha újat rendelsz, akkor újat is kapsz náluk, mert itt meg van különböztetve a visszaküldött áru a tényleg újtól. Ezzel szemben a magyar kiskereknél az van, amit írtál, eladják neked a bontott/sérült terméket is vadonatújként, aztán még örülhetsz, ha visszakapod az árát, és nem verik rád a balhét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Opel topik
- Subaru topik
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest