Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vennék egy GTX 1660ti kártyát. ehhez van valami kuponkód? Eddig amit próbáltam, nem fogadta el.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Nem igazán értek hozzá, ezért benneteket kérdezlek. Vennék egy jobb felépítésű gtx 1660 ti vga-t. Érdemes megvárnom a black friday-t? Esetleg ugyanezért kaphatok rtx 2060s-t? Vagy annyira nem mennek le az árak?
-
Chaser
legenda
-
Beniii06
addikt
válasz
NoOne1976 #536 üzenetére
Akkor felétek rendes futár járt. Nekem legutóbbi tapasztalatom velük, hogy a futár kinyitotta az ajtót, felugrott a raktérbe előhozta a csomagot és közölte hozzá sem érhetek a csomaghoz amíg alá nem írom az átvételt, akkor mondtam hogy ő mutassa meg a kezében, erre megfogta a két kezével és mutatta felém ugyanazt az oldalát, amit már eddig is láttam. Láttam, hogy ha már ez is keservesen megy, akkor mondtam, hogy aláírom, de várjon egy fél percet legalább amíg megnézem az utcán. Aláírtam, kezembe nyomta a csomagot, két lépéssel bepattant a kocsiba és kb mire elköszöntem volna, már el is indult a kocsival, mert "siet".
-
Predator2
addikt
Helló
Az istenért nem engedi nekem az Alza, hogy Magyar nyelven használjam a weboldalt.
Miért lehet ez, járt már valaki így? Sütik törlése megvolt, de nem vált be.Ami még gyanús a történetben, hogy a telefonszámomat nem fogadja el.
[link]Minden rendelés előtt vacakolnom kell vele.
Telenor-os vagyok azaz 20-as, de valamiért ez nem tetszik neki.
A kisatírozott részeknél 3 + 3 karakter van.Köszönöm a segítséget előre is.
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Én szeretnék egy melegszendeicssütőt venni édesanyámnak szülinapra. Ezt néztem ki: [link] Gondolom ezzel a kuponnal tudok rajta faragni: 4E - Háztartási kisgépek (min. 16E): 5LI57D41 & 1HE38C5A, de lehetne még szerintetek valamit okoskodni?
-
Beniii06
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy TV-t melyik kiszállítási móddal érdemes kérni, hogy egyben célba is érjen? TOF és MPL között lehet választani futárszolgálatból(mindkettőnél van negatív tapasztalatom sérülés esetén), PostaPontra nem tudom, hogy egy ekkora méretű és súlyú csomagot ténylegesen befogadnak-e(volt már rá példa másik terméknél, hogy elakadt a megrendelés).
Melyik lenne a kisebbik rossz ezek közül, ha nem én fogom átvenni? Kicsomagolós videó lesz róla, csak hát az már az átvétel után lesz és szeretném a felesleges köröket megspórolni. -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a procit mennyire lehet lekuponozni? Csak az ingyen szállítás és a kieg vagy a sport kupon működik, a kettő együtt nem. [link] -
Chaser
legenda
nincs ( :
sőt, nincs kikötve kb semmi, vagy direkt cseszték el, vagy véletlenül - utóbi érdekes lenne -
és onnantól kezdve hogy a rendszerük átenged egy rendelést nincs miről beszélni
matekoztunk már rajta páran, bukna némi profitot, csak mondjuk 2-3x annyi forgalmuk van mellé, simán megéri, max az üfsz-esek döglenek bele, ami mondjuk a vezetőséget nem hatja megszerk:
Gyuri27
ez evidens, nem értem az úliembel' mit értetlenkedik, akkor kellett volna gonolkozni mikor ellőtte a kódot - ettől független ha mázlija van nem vonják le -
másik meg azt kérdi, ha visszavisz valamit a rendelésből, ugen nem vonják le a kedvezményt? nem hát, puszira adják azt is
egyeseknek nem discount kellene, hanem szívlapát, amivel megsimagták egy kicsit a hátukat... - akinek nem inge az ne vegye magára, akinek inge az meg viselje böcsülettel' - -
Chaser
legenda
A Fogyasztó tudomásul veszi, hogy amennyiben részére a termék ajándékkal együtt került kiszállításra, úgy az Alza és Fogyasztó között ajándékozási szerződés jön létre, mely szintén megszűnik, ha a Fogyasztó az elállási jogával élve 14 napon belül eláll az eredeti szerződéstől, így a Fogyasztó köteles a terméket az ajándékkal és egyéb tartozékaival együtt az Alza részére visszaküldeni. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy arra a jogalap nélküli gazdagodás szabályai irányadók. Amennyiben a jogalap nélküli gazdagodás összege nem kerül az Alza részére megfizetésre, úgy az Alza jogosulttá válik annak pénzbeli ellenértékére.
forrás
iv.4. legvége -
Chaser
legenda
mi szerepeljen ha ajándék?
a termék mellé ajándék, _nem puszira_, nincs termék, nincs ajándék, bonyolult? a kártyád mellett ott van a webshopban, milyen értékű ajándék játék járszerk:
Mr.Csizmás
3 hónap gp reálisan 2-3k max ha valaki nem árulgatni akarja hanem eladni, 2k-ért 1-2 nap alatt eladtam -
Mr.Csizmás
titán
-
TJLavin
tag
válasz
Mr.Csizmás #513 üzenetére
A számlán a játék és a gamepass mellett 0 forint szerepel, csak a kártyának és a szállításnak van értéke. Így is -18k?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #513 üzenetére
Az a baj, hogy ez kuponozva 55k körül megáll. Ha eladod a gamét gp-t további kb 10k-t nyersz.
Azaz a kártya reális ára 44-45k.
Azt nembiztos, hogy beveszi a gyomra. -
Chaser
legenda
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Vásároltam egy [link] videókártyát. Nem hozta az elvártakat, szeretném vissza küldeni láttam hogy erre van is szó nélkül 14 napom. Viszont járt hozzá nem fizikálisan hanem ugye az oldalon keresztül 1 játékhoz kód és én azt hirtelen felindulásból elhasználtam de a gamepasst nem. Ezek a számlán is szerepelnek. Bele köthetnek abba hogy a végülis ajándék kód el van használva? Köszönöm.
-
Chaser
legenda
válasz
MaxxDamage #508 üzenetére
ez maraton bf ( : h lesz-e alami tényleg olcsón majd kiderül, én nem alapozok arra
-
-
zolee1984
senior tag
válasz
MaxxDamage #505 üzenetére
Igen
25 felett az ONLINEFIZETES kupont rakd be először az ingyen szállításhoz -
-
-
zolee1984
senior tag
válasz
MaxxDamage #502 üzenetére
Egy kábel és egy 700-forintos játék figura és játék és kiegészítők kupon
Vagy ha eléri a 35-öt akkor egy kábel meg egy 1000ft-os füles és akkor audió és kiegészítők kupon
De ez esetben az audió kupont rakd először -
30+ ezres mikró esetén milyen kedvezmény (kupon) vehető igénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest