Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Total Commander egyfajta "boomer" beidegződésnek látom. Anno még suliban is tanították alapfeladatokra. És akkoriban volt is haszna, mert a windows fájlkezelő tényleg béna volt, meg kellett fájlokat is darabolni, stb. de manapság kb annyi értelme van, hogy picit gyorsabb meg van pár extra. De én még nem nagyon láttam senkit hogy többre használná, mint amit a windows intéző tud...
Munkára windows alá nekem pl WinSCP van SFTP miatt, az is hasonló ortodox fájlkezelő, habár nekem kevés, valami más kéne, megnézem ezt az Ingyenes Parancsnokot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- bambano: Bambanő háza tája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged