Új hozzászólás Aktív témák

• strogov

senior tag

válasz slein #6 üzenetére

"Nekem ket kerdesem van, mi a konek kell ekkora teljesitmeny egy mobilba?"

Tavaly nem tettek, akkor meg az volt a baj. Van egy részlegük ami soc fejlesztéssel foglalkozik. Mivel házon belül van az OS fejlesztés is, ezért a hírek szerint oda szoktak menni egymáshoz megbeszélni, hogy a miből kellene több. Gondolom utána megdumálják, hogy a fejlesztésekből mi fér bele Mx-be, és mi Ax-be. TSMC meg legyártja.

"Ki az aki kihasznalja?"

Szerintem ebben a formában senki. Mármint 3,5 éve azért vettem XR-t, mert döglődött az SE2 akksija, és gondoltam kipróbálok egy nagyobb telefont. A méretet megbántam, de mindegy. SE2 sebességével se volt semmi bajom. Kicsit lassabban jöttek be a cuccok, és ennyi.
    Kamerát szokták felhozni, hogy az mennyit dolgozik. Meg a live photo, meg ott minden is. Elhiszem csak pont leszarom. SE2 is csinált olyan képeket, hogy elő lehet venni emléknek. Művészfotókat meg nem csinálok ... viszont ki szoktam röhögni azokat akik telefonon készült fotókat mutogatnak, hogy "ugye milyen jól sikerült".

Úgyhogy ha én lennék a célközönség akkor 7 éve nem cserélnének soc-ot. De akkor meg az lenne a baja az embereknek. Ahogy tavaly pont ez volt a bajuk, pedig csak 1 iteráció stagnált.

Új hozzászólás Aktív témák