- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
óóó Zsanett!
tag
Köszi a linkeket - megnéztem - bár én inkább valami bővebb magyar leírásra lettem volna kíváncsi. Az XT-nél vicces az a kis lecsapott sarkú kockacsatlakozó, amiből szerteágazik a hang meg a kép. Igaz nem DVI kimenetesek, bár mintha a 9800-asból már olyan is lenne.
Valakinek nincs ilyen kártyákkal tapasztala...? Mindent tud, amit egy TV tuner kártya, vagy netán csak ámítás...!? -
óóó Zsanett!
tag
válasz
óóó Zsanett! #1 üzenetére
Srácok nem hiszem el, senkinek nincs itt ilyesmi szerója...?
Pedig ez közérdek, hiszen ha m?ködik a dolog, felkínálom majd a használt topicban az egyéves
Acer 732 17-es TFT-met (S-video in, 16 ms-es, DVI, aluminium) (:P) -
óóó Zsanett!
tag
Szevasztok...
Hatalmas beruházás elôtt állok, és egy általam nem ismert területbe szeretnék belekostólni...
Elôljáróban csak annyit, hogy nincs tévém, és az erre szánt pénzt inkább a jelenlegi TFT-ém
képrenyônövelésére szeretném fordítani. Egyetlen problémám az, hogy a kiszemelt TFT-nek - az
eddigi Svideóval szemben - nincs más, csak egy DVI bemenete. Továbbá a rendszerembôl ki
szeretném iktatni a már elavult videomagnómat, így egy megbízható tévétunere lesz szükségem.
És mivel Ati rajongó vagyok (9600 pro), egy hasonló All In Wonder kártyát szeretnék vásárolni.
Ezekrôl a kártyákról viszont még nem olvastam sehol sem tesztet, így teljesen rátok lettem
hagyatva.
Akinek hasonló videokártyája van, kérem ossza meg velem tapasztalatait, illetve, hogy bírom-e
rendesen használni az imént említett rendszerben.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest