- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Teljesen egyetértek veled, csak azt nem tudom, hogy a 2.0 jelenleg milyen készültségi állapotban van. Egyáltalán beszélhetünk-e béta tesztről? Mert ha alfa állapotban leledzik, akkor belátható időn belül nem lesz opció
Sajnos Zolesz ezt az elmúlt 1 évet nem tudta arra felhasználni, hogy fejlesszen (munka, család neki is nemrég egy költözés is volt) pedig az nagyon jó lett volna. mert ezek mellett az elfoglaltságok mellett nem fog ám gyorsan haladni ez sem. szívem szerint beszállnék, de a kódolás részéhez nincs szakértelmem. Elcsiszolgatok gimpben egy ikont a játékhoz, tudok designolni, hogy milyen folyamatnak, hogy, milyen értékekkel kellene működnie, hogy jó legyen, egész jól tudok varázsolni az adatbázisban, tudom vállalni, hogy naponta többször felnézek az oldalra... de a kódot nem tudom megírniJelenleg azt nézegetem a winyóimon, hogy nincs-e valami régi verzió meg az oldalból. Rengeteg filet találtam eddig de mind csak töredék, meg így úgy az oldalhoz kapcsolódik. Eddig 4TB van átnézve még 6+ TB-ot kell átnézni.
-
EmberXY
veterán
Véletlenül? Ennyire nem volt véletlen, csak a pontos részletek nem voltak egyértelműek, mert mindenkinek egy kicsit másképp lett meg, aztán meg volt, hogy ugyanúgy csináltuk, és mégis csak az egyiknek lett meg, stb...
Közben kikerestem a levelezésből, hogy nekem hogy lett meg, amikor leadtam a drótot valakinek:"hajnali ~2:55-2:57 körül meginni a kannásbort, majd rögtön ALUDNI küldeni az alkeszt, Alkeszom lapon maradni és SEMMIT nem csinálni. Ha minden OK, akkor 3:05-kor megvan a rejtély. Rejtélyes okokból nekem kb 4-szerre sikerült csak,"
Na, nekem így lett meg. A 3:05 elvileg a neten terjengő videón az ipari kamera órája szerinti időpont, amikor a fantom pippantja a delikvenst.
-
EmberXY
veterán
A fantomnál sokáig találgattunk, hogy mi lehet, fix időpont, kannásbor, aludni kell, stb, mindenki leírta, hogy neki hogy lett meg, aztán végül úgy tudom, hogy naponta csak 1 valakinek lehet meg, azért nem volt egyértelmű.
Végülis az nem volt olyan nehéz, nekem a palackposta volt az, amire a rohadt életben nem jöttem volna rá, ha nem súgnak. -
EmberXY
veterán
Bár látom, hogy velem nem kommunikálsz, de azért leírom, hogy érdemes figyelni a részletekre is legközelebb.
Mindegyik rejtélyhez tartozik egy kis ikon, ami elég erősen sugallja, hogy mivel lehet kapcsolatban, a 69-esnél konkrétan egy lottószámra emlékeztető ikon van, innen már csak egy kis fantázia kell. -
nsban
tag
Ráhibáztál, szinte
Bár az első pár 10 patkót, azt napi sokszáz kattintással gyűjtöttem, később agyaltam pont ugyanezen.
Mostmár megosztom, mert úgyis mindegy.
A vivaldi tud mozaikos megjelenítést, és mivel a megjelenések helye 20db, a vivaldiban egy 5x4es halóban meg lehet jeleníteni ezeket a lapokat, + tud periódikus újratöltést, amit 1 percre belőve a szerver idő egész percében kellett indítani minden lapra.
Nyilván ezt nem 0-24ben műveltem, "csak" munkaidőben
Remekül működött amíg annyira be nem lassult az oldal, hogy egy újratöltési periódus is kevés nem lett a lapok betöltéséhez.
Hozzáteszem, mielőtt megkövez valaki, hogy több embernek is segítettem megszerezni a MI-hez a patkót ha már csak az hiányzott az alkesznek és épp láttam megjelenni.
Durva amúgy, hogy soha nem scripteltem, ez volt az egyetlen "trükk" (de nevezhetjük csalásnak is, mindegy) amit bevetettem, mégis rengeteg gyanusítást kaptam, pedig csak szabadidőm volt játszani, millió kattintásom volt benne amíg eljutottam oda, ahova.. -
KROK640
nagyúr
Akkor ezek alapján nem lesz még egy patkóm
Ugyanis kb éjfél, hajnal 1 és reggel 9-10 között eleve nem vagyok online. Utána meg úgy, hogy sokszor kimarad 1-2 vagy akár 3 óra is zsinórban.
Minden olyan nap kiesik amikor a patkó reggel 10 előtt jelenik meg, vagy kora délután. Ezenfelül a kedd-péntek-szombat napokon az este 6 és éjfél közötti idő megint kiesik.
Nyilván scriptel szedi le. Ha lesz 2.0, nos oda már van ötletem, hogy hogyan vegyem el a kedvét a scripteléstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest