Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Stabil pályára állt az Android 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Macrodroid
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziriuszi
csendes tag
Én épp most kerültem összetűzésbe a postával épp emiatt. Elejében jól működött ez az online vámügyintézés fizetése, de szerintem rájöttek, hogy nagyobb bevételre is szert tehetnek. Szerintem az elektronikus adatbázisban (ha egyáltalán létezik) ua. az információ van mint a csomagon. Ha meg az igényelt adadokban van olyan ami "posta technológia", akkor takarják ki azt a részt, így szokás. De attól tarok nincs is ilyen adatbázis. Jól emlékszem elejében csak az volt a kérés a csomagon mindenképp tüntettessük fel a telefonszámunkat és/vagy az email címünket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD, 8GB, 256GB SSD, WIN 11, Világító magyar Bill
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- Akció Új IPAD Mini 7 Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPhone 14 Plus 128GB ! Független
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest