Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Jobban elolvastam Ali-s irást [link]
remélem az angol az megy.
"All sellers on AliExpress.com are required to guarantee that their products are delivered on time, this is also known as On-time Delivery."
.....
"All products on AliExpress.com are guaranteed to be delivered within 60 days (90 days for deliveries to Russia,120 days for deliveries to Brazil).
...persze van néhány legális ok amikor több nap is oké"Én részletesen elolvasom ki mit ígér. Világosan írják: garantálják 60 napon belüli leszállítást. (és ez menni is fog ha kereskedőn normális helyről indítja, normális raktára van, és nincs ünnep)
persze gyakorlatban ez nem feltétlenül teljesíthető és védelmi idő mind a kereskedő (akár kérés nélkül) mind a te kérésedre hosszabbítható." Ő feladja és a szállító késlekedik, nincs nála a pénz."
amit sokszor bonyolít hogy valójában dropshipper. kapcsolatba lép a raktárkezelővel, az kapcsolatba lép a szállítócégnek aki majd átadja a kínai postának. Általában a kereskedő csak " re-issue the goods"" eladón múlna amíg a szállító nem igazolja az elvesztést"
mivel legtöbb kis értékű csomag untracked, így se a megérkezés, se az elvesztés nem tudható. Untracked dolgokkal van szállítás tekintetében a legtöbb baj."148 napra megérkező dolgot is kifizetem annak ellenére hogy veszítettem az üzleten, de én tartom magam a szerződéshez"
ez inkább már valami transzcendens szerződés. eredetinek már Dispute Finished-del valójában vége.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Formula-1
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest