Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
-
khirill
aktív tag
válasz
üzenetére
köszönöm a válaszod...

rengeteget okultam belőle... az általad ajánlottat megrendeltem, megfogadom a tanácsaidat a kence-ficézés területén is a jövőben... ugyanis..
mikor feltettem a kérdést, azt gondoltam, h jobban pörög a topik (vagy lehet én fagyasztottam csak be
) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...(jól frekventált helyen lakom így a helyi "pc szaküzlet"-ben a kínálat legdrágább pasztát vásároltam meg)
a kiszámított pötty egy MX4-es, amiről olvastam jót-rosszat, hideget-meleget... őrül viták, őrült fórumokon... ennek az MX4-nek egyháza van... de örökké fennálló "hater club" is alakult ellene... szerintem a harcok a két tábor között már szedtek halálos áldozatokat... ezért én értékítéletem az, h tervezem kicsit bővíteni a gépem 2 hónap múlva és addig ez csak egy ideiglenes megoldás lett... (az vígasztal csak, h még így is messze igényesebb mint amilyen volt)
u.i.: kérem keressen meg ha valakinek van bármi cucca, ami upgrade lehetne az aw-m számára és úgy is gondolja felkínálja azt eladásra... köszönöm...

(ha szükséges hozzá küldök bővebb specifikációt) -
khirill
aktív tag
sziasztok!
egy area-51m r1-et (i7-9700/rtx2070) nyüstölök nagy elégedettséggel, amit szeretnék "újrapasztázni" és az volna a tiszteletteljes kérdésem felétek, h melyik pasztát ajánljátok? melyik tutorialt esetleg? ugyanis halvány emlékeim szerint anno nem volt mindegy, h milyen procira, milyen pasztát, milyen vastagon, milyen alakban, stb...
...és bár néztem/olvastam jónéhány "tutorialt"... de kicsit összezavart, mert:
- valaki a hagyományos fecskendős pasztát ajánlotta gombóckaként
- valaki a hagyományos fecskendős pasztát ajánlotta vastagon kence-ficézve
- valaki egy tégelyből valami csillogós gyurmaszart kent szét a procikon absztrakt ábrázolásban... és ő ezt ajánlotta...
- valaki meg valami lapkát ajánlott... ha jól vettem ki thermal grizzly carbon...
válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anyagi helyzetek és életutak
- DUNE médialejátszók topicja
- Trollok komolyan
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...