Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
-
khirill
aktív tag
válasz
üzenetére
köszönöm a válaszod...

rengeteget okultam belőle... az általad ajánlottat megrendeltem, megfogadom a tanácsaidat a kence-ficézés területén is a jövőben... ugyanis..
mikor feltettem a kérdést, azt gondoltam, h jobban pörög a topik (vagy lehet én fagyasztottam csak be
) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...(jól frekventált helyen lakom így a helyi "pc szaküzlet"-ben a kínálat legdrágább pasztát vásároltam meg)
a kiszámított pötty egy MX4-es, amiről olvastam jót-rosszat, hideget-meleget... őrül viták, őrült fórumokon... ennek az MX4-nek egyháza van... de örökké fennálló "hater club" is alakult ellene... szerintem a harcok a két tábor között már szedtek halálos áldozatokat... ezért én értékítéletem az, h tervezem kicsit bővíteni a gépem 2 hónap múlva és addig ez csak egy ideiglenes megoldás lett... (az vígasztal csak, h még így is messze igényesebb mint amilyen volt)
u.i.: kérem keressen meg ha valakinek van bármi cucca, ami upgrade lehetne az aw-m számára és úgy is gondolja felkínálja azt eladásra... köszönöm...

(ha szükséges hozzá küldök bővebb specifikációt) -
khirill
aktív tag
sziasztok!
egy area-51m r1-et (i7-9700/rtx2070) nyüstölök nagy elégedettséggel, amit szeretnék "újrapasztázni" és az volna a tiszteletteljes kérdésem felétek, h melyik pasztát ajánljátok? melyik tutorialt esetleg? ugyanis halvány emlékeim szerint anno nem volt mindegy, h milyen procira, milyen pasztát, milyen vastagon, milyen alakban, stb...
...és bár néztem/olvastam jónéhány "tutorialt"... de kicsit összezavart, mert:
- valaki a hagyományos fecskendős pasztát ajánlotta gombóckaként
- valaki a hagyományos fecskendős pasztát ajánlotta vastagon kence-ficézve
- valaki egy tégelyből valami csillogós gyurmaszart kent szét a procikon absztrakt ábrázolásban... és ő ezt ajánlotta...
- valaki meg valami lapkát ajánlott... ha jól vettem ki thermal grizzly carbon...
válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 11
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...