- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
StevieW
lelkes újonc
válasz
khirill #1203 üzenetére
Az Area-51 gépek a legerősebbek most, 5070-től indulnak talán. ( bár az árak, hát…) Nekem m16 van és teljesen elégedett vagyok vele. Az m18-ba 4090-et is lehet pakolni, m16-ban 4080 volt a max asszem. Nálam a zajszint fontos volt és a 4070-tel teljesen rendben van a teljesítmény quite módban.
-
citkar
addikt
válasz
khirill #1203 üzenetére
Az utóbbi években én csak a Dell amerikai oldalát néztem, ezt.
5-6 éve még tudtam az oldalukon magyar (OTP) bankkártyával fizetni, de másfél éve már problémáztak rajta, egy ismerős vette meg végül, aki kint él. Ha most vennék Revolut, vagy Wise kártyával próbálkoznék. Cyber monday és black friday időszakon kívül is szoktak akciózni, érdemes néha felnézni, most mondjuk nem láttam semmi különöset. Náluk alapból 1 év garanciát adnak a laptopokra, de akciós időszaknál a kiterjesztésre is szoktak adni kedvezményt.
A táskával a múltkor pórul jártam, a laptophoz általuk javasolt nem volt jó, nem fért bele a gép, ha rendelnél, nézd meg jól a méreteket, biztos megfelelő-e.Nem néztem melyek a legerősebbek, de emlékeim szerint a nagyobbak közt voltak elég durvák, feltehetően azok közt lesz a legerősebb. Most elég silány a refurbished kínálat, nem tudom ez átmeneti-e, vagy most a náluk is romló helyzet miatt ez várható.
Mondjuk egy Dell G sorozatban is vannak egész jók, i9-13900HX, RTX 4070 8GB GDDR6, igaz csak 16 GB RAM, de asszem ennél bővíthető (azért érdemes utána nézni), 16 inch QHD+ (2560 x 1600) bő 1400 USD, nálunk majd 1 milla. -
törölt tag
válasz
khirill #1171 üzenetére
Gondolom ezt a videót nézted [link]
Maradjunk a pasztáknál, szépen egyenletesen, vékony rétegben érdemes felvinni [link] (Lásd alsó kép).
Szerintem ennél jobb nincs [link] , viszont ezt csak itt lehet kapni Magyarországon normális áron. Ez viszonylag egy sűrű paszta.
Ha valami olyasmit szeretnél, ami szintén nagyon jó, de mindenhol kapható, akkor ezt ajánlom:
Cooler Master CryoFuze
Cooler Master CryoFuze VIOLET (Teszt)Felesleges többet költeni Thermal Grizzlyre (Kryonaut Extreme) vagy külföldről várni a PTM7950-et, nem lesz jobb, sőt..
Az még a kérdés, hogy a különböző egyéb alkatrészeken lévő thermal pad milyen állapotban van a hűtőn. De ha azt cserélni szeretnéd, előtte szét kell szedni, lemérni és utána megrendelni, mert számít a vastagság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest