Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StevieW
lelkes újonc
válasz
khirill
üzenetére
Az Area-51 gépek a legerősebbek most, 5070-től indulnak talán. ( bár az árak, hát…) Nekem m16 van és teljesen elégedett vagyok vele. Az m18-ba 4090-et is lehet pakolni, m16-ban 4080 volt a max asszem. Nálam a zajszint fontos volt és a 4070-tel teljesen rendben van a teljesítmény quite módban.
-
citkar
addikt
válasz
khirill
üzenetére
Az utóbbi években én csak a Dell amerikai oldalát néztem, ezt.
5-6 éve még tudtam az oldalukon magyar (OTP) bankkártyával fizetni, de másfél éve már problémáztak rajta, egy ismerős vette meg végül, aki kint él. Ha most vennék Revolut, vagy Wise kártyával próbálkoznék. Cyber monday és black friday időszakon kívül is szoktak akciózni, érdemes néha felnézni, most mondjuk nem láttam semmi különöset. Náluk alapból 1 év garanciát adnak a laptopokra, de akciós időszaknál a kiterjesztésre is szoktak adni kedvezményt.
A táskával a múltkor pórul jártam, a laptophoz általuk javasolt nem volt jó, nem fért bele a gép, ha rendelnél, nézd meg jól a méreteket, biztos megfelelő-e.Nem néztem melyek a legerősebbek, de emlékeim szerint a nagyobbak közt voltak elég durvák, feltehetően azok közt lesz a legerősebb. Most elég silány a refurbished kínálat, nem tudom ez átmeneti-e, vagy most a náluk is romló helyzet miatt ez várható.
Mondjuk egy Dell G sorozatban is vannak egész jók, i9-13900HX, RTX 4070 8GB GDDR6, igaz csak 16 GB RAM, de asszem ennél bővíthető (azért érdemes utána nézni), 16 inch QHD+ (2560 x 1600) bő 1400 USD, nálunk majd 1 milla. -
törölt tag
válasz
khirill
üzenetére
Gondolom ezt a videót nézted [link]
Maradjunk a pasztáknál, szépen egyenletesen, vékony rétegben érdemes felvinni [link] (Lásd alsó kép).
Szerintem ennél jobb nincs [link] , viszont ezt csak itt lehet kapni Magyarországon normális áron. Ez viszonylag egy sűrű paszta.
Ha valami olyasmit szeretnél, ami szintén nagyon jó, de mindenhol kapható, akkor ezt ajánlom:
Cooler Master CryoFuze
Cooler Master CryoFuze VIOLET (Teszt)Felesleges többet költeni Thermal Grizzlyre (Kryonaut Extreme) vagy külföldről várni a PTM7950-et, nem lesz jobb, sőt..
Az még a kérdés, hogy a különböző egyéb alkatrészeken lévő thermal pad milyen állapotban van a hűtőn. De ha azt cserélni szeretnéd, előtte szét kell szedni, lemérni és utána megrendelni, mert számít a vastagság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Asztalos klub
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kutya topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest