Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
-
madstunt
addikt
-
citkar
addikt
válasz
buek1967 #871 üzenetére
Nem tudom megjegyezni ezt az R számozást, megnéztem és közben rájöttem, hogy az előző Alienware-m volt 14 colos, ez 13,3 (végül is nincs érdemi különbség), ez 13R3, röviden egy i7 7700 HQ CPU, egy GTX 1060-as VGA van benne, 16 GB RAM mellett.
Elégedett vagyok vele, de nem kifejezetten nagy igényű játékokkal játszom és nem is feltétlen maximum grafikán.
Engem az zavart inkább, hogy dokkolón nem tudtam átvinni ezt a "képet", azaz dokkolón csak az integrált VGA-t tudtam kivezetni (hiába USB C-n ment az is), így jelenleg USB-C-n a dokkoló és mellette mini display porton megy a kép (de kipróbáltam USB C-n is, működött emlékeim szerint, az volt a baj, hogy a monitor USB csatijai esetén választani kellett, vagy USB 3-as sebesség és kis freki, vagy max freki lassú, USB-2) -
Muerte
addikt
válasz
buek1967 #321 üzenetére
Warning: Do not turn off your Laptop or disconnect from your power source while updating the BIOS or you may harm your Laptop. During the update, your computer will restart and you will briefly see a black screen.
bios file Installation (via Win Zip) with bios.exe File for Dell Alienware 17 R3 Laptop Bios update .EXE
Dell Alienware 17 R3 Laptop Dell Alienware 15R2 17R3 System BIOS Download
1.Click Dell Alienware 17 R3 System BIOS Download from below link to download the Dell Alienware 15R2 17R3 System BIOS setup file.
2.When the bios File Download window opens, click Save the file to disk and click OK.
3.From the file Save In: field, click the down arrow then click to
select Desktop and click Save. The bios file will download to your desktop.
4.After the bios file, Download Complete window appears, click Close. The setup file
icon will be on your desktop.Install
1.Double-click the new icon on the desktop mark Dell Alienware 17 R3 Laptop Dell Alienware 15R2 17R3 System BIOS.EXE.
2.The Self-Extracting window appears and prompts you to extract or
unzip to C: DELLDRIVERS create a folder and name it as bios folder. open this path to access application setup3.After finishing the Dell Alienware 17 R3 Laptop Dell Alienware 15R2 17R3 System BIOS extraction, if the self Extractor
window is still open, close it.
4.browse for C: DELLDRIVERS bios folder.
5.open the folder inside audio driver folder
6.run the setup to began the installation
7.Follow the on-screen installation instructions finish .Ha ez alapján sem megy,akkor valami hiba a verziószám körül lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest