- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nekem automatán van a venti. Maxra van húzva a gpu és a ram is, amit enged a ccc. Nekem 40%-nál feljebb még soha nem ment a venti, igaz a procim nem hajtja ki a vga-t, szóval marad benne szufla még.
Nekem nincs olyan programom, és igazából nem is hiszek benne, talán még a Pentium II-nél használtam ilyen ram izét.Milyen VGA-d van?
-
SchumiBácsi
őstag
Egy jó GPU 110fokon fagy
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.A régi egyszerűbb puritánabb szoftver akit meg senki nem javasolt már az rendben kidobott mindig 70foknál után állításra, de nembaj haladtam a korral

Egyéb esetben érdemes lehet más módon is megmérni a VGA/CPU hőmérsékletét, mert ritka de lehetséges eset amikor a dióda mér fosul. Ha alámér akkor hiába látsz 60fokot, ha a valóságban már 110fok van. Nekem túlmér vagy nem jól mér, vagy a szoftver olvassa ki szarul, mert közvetlen a hővezető csőre ragasztott szenzor a legbrutálisabb terhelésnél sem éri el 60fokot... ilyenkor a GPU 75fokos úgy hogy az elején felugrik akár 85fokra, pedig már üresben megadom neki a szükséges fordulatszámot, tehát nincs olyan hogy leterhelődött a kártya és később veszi fel a fordulatszámot a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák

- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.