Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nah...megvan. 1 shotim ment el meg egy revolverem.
Spórolás gyanánt jobb megoldás lehet. Nem kell 2 shoti egy androidba. Elég egy + egy revolver. Egyébként találtam egy szobát ahol szerintem ottfelejtették a cuccost. Csurig volt minden földi jóval illetve a sok robotos résznél ugye ott hátul..basszus ott van egy kész EMP is. Nem is kellett volna aggódnom. Természetesen egy EMP és egy shoti lőszerrel megoldottam a dolgot. 
13 küldetés és igazából egész jól meg is szedtem magam. ~10 shoti meg 22 revolver. Illetve bármit ki tudok craftolni. Noha...eddig semmire sem volt szükségem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Spórolás gyanánt jobb megoldás lehet. Nem kell 2 shoti egy androidba. Elég egy + egy revolver. Egyébként találtam egy szobát ahol szerintem ottfelejtették a cuccost. Csurig volt minden földi jóval illetve a sok robotos résznél ugye ott hátul..basszus ott van egy kész EMP is. Nem is kellett volna aggódnom. Természetesen egy EMP és egy shoti lőszerrel megoldottam a dolgot.