- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
A rohadt kiborgok a a legidegesítőbbek, ahol jelenleg vagyok a játékban egyszerűen mindenhol ott vannak. Elfutni ugyan el lehet előlük, de akkor meg jó eséllyel oda vonzom a lényt. Tegnap este elfutottam pár elől és valami csoda folytán nem támadott le egyből. Egy nagyobb, 2szintes terembe értem, ahol sikerült feldöntenem egy táblát és egyből hallottam, hogy jön. Bujkáltam és sikerült lejutnom az alsó szintre persze közben folyamatosan felfelé nézegettem, hogy merre keresgél. Erre ráléptem egy földön fekvő kiborgra amit ugye észre se vettem, az elkapta a lábam és mire kiszabadultam persze odajött a lény és lezúzott
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.