- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
A rohadt kiborgok a a legidegesítőbbek, ahol jelenleg vagyok a játékban egyszerűen mindenhol ott vannak. Elfutni ugyan el lehet előlük, de akkor meg jó eséllyel oda vonzom a lényt. Tegnap este elfutottam pár elől és valami csoda folytán nem támadott le egyből. Egy nagyobb, 2szintes terembe értem, ahol sikerült feldöntenem egy táblát és egyből hallottam, hogy jön. Bujkáltam és sikerült lejutnom az alsó szintre persze közben folyamatosan felfelé nézegettem, hogy merre keresgél. Erre ráléptem egy földön fekvő kiborgra amit ugye észre se vettem, az elkapta a lábam és mire kiszabadultam persze odajött a lény és lezúzott
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani.