- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem is az hogy megveszik, kíváncsi volnék időben mennyit tolják és így mennyire érte meg.
A fos Colonial-ba közel 40órát raktam bele, de kizárt hogy egy kevésbé rajongó egyáltalán 1szer is végigviszi. Tervezek egy újabb tolást de ha nem lesz egy értelmes grafikai mod főleg erre a feltétlen szükséges kromatikus aberrációra akkor sztem úgy maradt az a game. Ha pedig így marad akkor a játék órabére 425HUF.
Isolation ezzel szemben most 137óra és 6végigtolás. Ez 70HUF órabér ami nagyságrendekkel fog csökkenni, mert nem egy tolás lesz még. De ha ide is eljutott volna a rendesen gyűjtői változat, amihez 3D-s Sevastopol modell járt volna, akkor is 140HUF/óra ha az a változat a Nostromo edit-hez képest dupla áron lett volna mérve...
Azért bízzunk a folytatásban, mert ha nem is csinálnak semmi változást csak a folytatást ugyanezzel a megjelenéssel már az is facca lenne, abban meg biztos vagyok hogy az egész játékban a költség nagyobb részét a motor írása jelenti. Így ha nem módosítanak különösen, vagy ha még tartalék is van a motorban akkor meg főleg, egy jóval olcsóbb folytatás jöhet amivel már megtérülhetne ez a rész is. Aztán aminek a végén újra kirepülnénk valahová, hogy izguljunk a harmadik részig aminek a végén valamilyen módon meg kell ölnünk magunkat mert csak beütött a rohadék

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest