Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bluetooth hangszórók
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb