Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb