- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Befejeztem mind az 5 évadot...
Vége kicsit túl gyors volt sztem, nagyon felpörögtek az események, de ezért tetszett a befejezés. 4 évad közepe felé kicsit ellaposodott a sorozat, de annyira, nem hogy elunjam, aztán az évad vége jó volt (jó kis zombizás).
Engem is az zavart kicsit, hogy aki meghal, az nem biztos, hogy meg is halt
Ami viszont nagyon tetszett, hogy 5 évad alatt legalább 2szer járnak Magyarországon, és vagy még 2szer szóba is kerül. Lehet látni vetített háttéren a parlamentet, aztán aki eredeti angol hanggal nézi, az halhatja Sydney-t magyarul beszélni (''Ez nem lesz probléma, beszélek magyarul''). Meg Krisztina körút 37/A
Jack szájából, és még a magyar rendszám is stimmel
Meg az 5. évadban Vak János lasszó technológiája (teljesen stimmel az útlevele, Berettyóújfalun született)Aztán meg is szólal: ''Gyere csak, gyere be''
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Nem olyan rég kerestem Alias topicot, és akkor csodálkoztam hogy nem volt...
TV-ben láttam a második évad végéig a sorozatot, akkor nagyon tetszett, aztán mivel egészen mostanáig nem folytatták, eléggé kiábrándultam mind a TV-s sorozatnézésből, mind a sorozatból is, marha szar volt a második évad végén abbahagyni...
Aztán nem olyan rég feltűnt, hogy 5 évaddal befejezték a sorozatot, szóval úgy láttam, hogy eljött az idő, hogy egyben ledaráljam az egészet az elejétől
Most a 4 évad elején tartok, és nagyon bejön a sorozat, sokkal jobban mint annó TV-ben pedig TV-ben is tetszett, csak kicsit nehéz volt észbentartani a történéseket, meg vhogy nem jött átt igazán két reklám között a lényeg...24 engem nem kötött le, viszont az Alias igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest