Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Loha

veterán

Befejeztem mind az 5 évadot... :R
    Vége kicsit túl gyors volt sztem, nagyon felpörögtek az események, de ezért tetszett a befejezés. 4 évad közepe felé kicsit ellaposodott a sorozat, de annyira, nem hogy elunjam, aztán az évad vége jó volt (jó kis zombizás ;] ).
    Engem is az zavart kicsit, hogy aki meghal, az nem biztos, hogy meg is halt :DDD

Ami viszont nagyon tetszett, hogy 5 évad alatt legalább 2szer járnak Magyarországon, és vagy még 2szer szóba is kerül. Lehet látni vetített háttéren a parlamentet, aztán aki eredeti angol hanggal nézi, az halhatja Sydney-t magyarul beszélni (''Ez nem lesz probléma, beszélek magyarul'' :DDD ). Meg Krisztina körút 37/A :D Jack szájából, és még a magyar rendszám is stimmel :)
    Meg az 5. évadban Vak János lasszó technológiája (teljesen stimmel az útlevele, Berettyóújfalun született) :DDD Aztán meg is szólal: ''Gyere csak, gyere be'' :D

[Szerkesztve]

• Loha

veterán

Nem olyan rég kerestem Alias topicot, és akkor csodálkoztam hogy nem volt...

TV-ben láttam a második évad végéig a sorozatot, akkor nagyon tetszett, aztán mivel egészen mostanáig nem folytatták, eléggé kiábrándultam mind a TV-s sorozatnézésből, mind a sorozatból is, marha szar volt a második évad végén abbahagyni...

Aztán nem olyan rég feltűnt, hogy 5 évaddal befejezték a sorozatot, szóval úgy láttam, hogy eljött az idő, hogy egyben ledaráljam az egészet az elejétől :)
    Most a 4 évad elején tartok, és nagyon bejön a sorozat, sokkal jobban mint annó TV-ben pedig TV-ben is tetszett, csak kicsit nehéz volt észbentartani a történéseket, meg vhogy nem jött átt igazán két reklám között a lényeg... :) 24 engem nem kötött le, viszont az Alias igen... :U

Új hozzászólás Aktív témák