- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
[link]
Jeff Pinkner szerint a divathullámban nincs kizárva egy Alias-film, de minden Jennifer Garner-en múlik. -
Integra
titán
ma este 23:15-től új részek!
-
Gyusz
őstag
Nem hittem volna, hogy találok ilyen topikot. Most fejeztem be az ötödik évadot, és elég vegyesek az érzéseim. Az első két évadba nem igazán tudok belekötni, persze voltak számomra nem tetsző fordulatok és unalmasabb részek is, de összességében az volt a sorozat csúcspontja, nem beszélve a második évad végéről. Aztán jött a harmadik évad, ami elég bárgyú volt, ráadásul elkezdték igazán erőltetni a ''mindenki rokona/ismerőse valamilyen szinten valakinek és mindenki ügynök'' témát. A negyedik évad az elejét és a végét leszámítva nekem nagyon tetszett, sikerült néhány érdekes részt összedobni, innentől kezdve pedig az ''aki meghalt, az nem biztos hogy halott'' téma kezdett a sorozaton eluralkodni. Az utolső 17 részben pedig végre meg merték lépni, hogy új karaktereket hozzanak be, de azt hiszem túl későn tették meg. No mindegy, a befejezés legalább jó lett, de kár volt az első két évad után így csavarni a történéseket, ráadásul ha Rambaldi szóba került, akkor tutira elkezdődtek a számomra nem szimpatikus és unalmas történések.
Ugyan a kedvenc évadaimat már láttam majdnem kétszer (igaz magyarul, akkor még a TV-n keresztül követtem a sorozatot), de azt hiszem nemsokára újra megnézem őket. -
Vandit.
addikt
2x
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Most elkezdem újból nézni,mert befejeztem a 24-et és nincs egy jó sorozat sem.
-
PazsitZ
addikt
Jaja, ezek a magyar vonatkozások nekem is tetszettek. Igen az útlevél tényleg jól volt megcsinálva, hacsak nem eredeti volt
.
A befejezéssel kapcsolatosan nekem vegyes érzelmekeim vannak. Valamennyire nem meglepő, de valamennyire esetlegesen picit gagyinak tünhet (Bár mint megjegyeztem már a misztikum a Rambaldi témával kapcsolatosan jelen volt végig...).
És igen aki meghal nem tuti h meghalt, ez már csak ilyen...
-
Loha
veterán
Befejeztem mind az 5 évadot...
Vége kicsit túl gyors volt sztem, nagyon felpörögtek az események, de ezért tetszett a befejezés. 4 évad közepe felé kicsit ellaposodott a sorozat, de annyira, nem hogy elunjam, aztán az évad vége jó volt (jó kis zombizás).
Engem is az zavart kicsit, hogy aki meghal, az nem biztos, hogy meg is halt
Ami viszont nagyon tetszett, hogy 5 évad alatt legalább 2szer járnak Magyarországon, és vagy még 2szer szóba is kerül. Lehet látni vetített háttéren a parlamentet, aztán aki eredeti angol hanggal nézi, az halhatja Sydney-t magyarul beszélni (''Ez nem lesz probléma, beszélek magyarul''). Meg Krisztina körút 37/A
Jack szájából, és még a magyar rendszám is stimmel
Meg az 5. évadban Vak János lasszó technológiája (teljesen stimmel az útlevele, Berettyóújfalun született)Aztán meg is szólal: ''Gyere csak, gyere be''
[Szerkesztve] -
Integra
titán
vááááá, hát megőrülök, tuti hogy ennek a kurvának az anyja dobta hátba vagy van még egy áruló??
nem igaz hogy nem lehet már lezárni ezt a szőkét végre... -
Integra
titán
ma este 11től van az új rész
-
PazsitZ
addikt
Ja, én is imádom a sorozatot meg a főszereplőt is
. Megvan az egész sorozat.
Nekem is újrakéne nézni mert megszakításokkal néztem és néhol nem tiszta ez a Rambaldi vonal.
spoiler
Egyetlen idegesítő momentum a sorozatban, hogy ha valaki meghal az nem biztos, hogy halott.
Plusz a végkifejlett is elég fantasztikusra sikeredett, bár ez valamelyest várható volt a Rambaldis dolgok mellett...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Nem olyan rég kerestem Alias topicot, és akkor csodálkoztam hogy nem volt...
TV-ben láttam a második évad végéig a sorozatot, akkor nagyon tetszett, aztán mivel egészen mostanáig nem folytatták, eléggé kiábrándultam mind a TV-s sorozatnézésből, mind a sorozatból is, marha szar volt a második évad végén abbahagyni...
Aztán nem olyan rég feltűnt, hogy 5 évaddal befejezték a sorozatot, szóval úgy láttam, hogy eljött az idő, hogy egyben ledaráljam az egészet az elejétől
Most a 4 évad elején tartok, és nagyon bejön a sorozat, sokkal jobban mint annó TV-ben pedig TV-ben is tetszett, csak kicsit nehéz volt észbentartani a történéseket, meg vhogy nem jött átt igazán két reklám között a lényeg...24 engem nem kötött le, viszont az Alias igen...
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Senki nem szereti ezt a jó sorozattot?mindenki a sz@r Lostot nézi?
-
Vandit.
addikt
Mindenki aki szereti nézi,nézte,látta vagy nem látta(hátha itt kedvet kap) írjon és beszéljünk erről a jó kis sorozatról.[link]
Itt minden megtalálható a sorozatról,szereplőkről és még sok érdekesség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest