- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
A framaroot annyira egyszeru, nem kell hozza szajbaragos leiras. Az xda forumrol letoltod a legujabbat, telepited, elinditod, raboksz az egyik exploit-ra es kesz. Ha nem mukodik az exploit amit valasztottal, akkor valasztasz masikat.
Van benne unroot funkcio is, ez visszaallitja eredetire mintha hozza sem nyultal volna, igy a garanciat sem befolyasolja.
En framarottal csinaltam a galaxy s2 telefonomat annak idejen (3 eve). -
anonym1s
őstag
válasz
infectedmann #593 üzenetére
Hali.
A kamerara tobben is irtak hogy szar gagyi, aztan van akinek nem ismeri fel a sim kartyat, vagy a gps nem mukodik, vagy eltunik az imei egy szoftver frissitestol, vagy fenysebesseggel merul az akku, vagy a gyenge hangero, plusz ott vannak a kiirthatatlan virus, adware, malware, meg a franc tudja meg mi. Viszont van olyan is, akinek semmi gondja vele, mint pl. te.
Ettol nekem olyan erzesem tamadt, hogy 50% esely arra hogy normalis hasznalhato gepet kapok aminek semmi baja, es 50% hogy egy hasznalhatatlan hulladekot.
A lenovorol eddig csak jokat olvastam, ebbol arra kovetkeztetek, hogy annal kozel 100% (legyen mondjuk 95%) esellyel kapok hibatlan darabot, es mivel gyereknek lesz, aki nem ert hozza csak hasznalja, inkabb megyek a biztosabb lenovoert mint a bizonytalan alcor. -
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Kilenc eves kislanynak akarok venni egy tabletet, foleg jatekra meg videozni fenykepezni. Kedvenc jateka a subway surfer, playrol telepitheto.
Eddig ezt az Alcor Access O819M es a Lenovo S8-at neztem.
Gondolom itt mindenki az Alcort valasztanade engem erdekelne hogy miert lenne jobb (vagy esetleg rossszabb) valasztas ez az Alcor mint a Lenovo S8?
Nekem szimpatikusabb az S8, az intel processzor miatt, de valojaban nem igazan ertek hozza, lehet tevedek.
Parom regi telefonja mt6589t processzoros, ami lassu, akad, hasznalhatatlan gps, gyenge wifi, stb., szoval emiatt nem szimpatikus az mtk processzor, de lehet hogy ezzel az mt8392-vel mar nincsenek ilyen problemak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest