- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Szia
Kb 1 hete tettem fel az amúgy másfél hónapja megvásárolt tabletre a legújabb SW-t, amit a gyártó kiadott. Mivel már korábban a telefonomhoz is ugyan ezt a progit kellett használni, a legbonyolultabb dolog a driver feltétele volt számomra.
Ha az megvan, a flash tool gyorsan felteszi az új rendszert, és már nyoma sincs a vírusnak
Egyébként a tünetek nálunk is a már említettek: böngészés közben alul egy kis csík reklám, és felkerült pár DU alkalmazás, kéretlenül. Én kibontás és próba után újratenném rajta a rendszert
Üdv
-
Aryon87
félisten
Nem olyan katasztrófális a helyzet, mint ahogy írva van
Mikor a gyártó kiadta az update-t, az tartalmazott egy vírusbizbaszt, és az dolgozott aktívan. Nálam csak felesleges applikációkat töltött le mint pl a DU Booster, vagy DU Battery cuccosokat. Böngészőben egy kis részen reklámok villogtak.
KongoRoot program segített nekünk, így nekem már nincsenek ilyen gondjaim. Elvileg kiadtak egy újabb SW-t, ami már tiszta, vírusmentes.
Én nem merem feltelepíteni, mert anno a frissítésnél tégláztam a tabot, nincs kedvem megint szervízbe rohangálni vele.
Utolsó szervíz óta normálisan működik, nagy ritkán csinál olyat hogy 40-50% alatti szinten elkezd zuhanni az akkuszint, és 5 percen belül nullára esik (valószínű hogy még mindig akkuhiba lesz, mert volt már emiatt is szervízben hogy tönkrement az akku egyik pillanatról a másikra), valamint 1x volt random újraindulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest