Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qgyi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy S853-at, és meg kell mondjam, picit csalódtam. Világ életemben Alcatel párti voltam, akkor is, mikor mindenki kiröhögött miatta. A dobozhangú ot-302-essel kezdtem a sort, ami mai napig működik, sőt az egyik áruházlánc helyi egységében a múlt héten láttam hozzá headset-előlap párosítást 47 (!) forintért . Utána jött a sorban még 4 másik Alca típus, ez a mostani a 6. Az előző telám egy OT-565 volt, ami véleményem szerint százszor megbízhatóbb, kezesebb típus, mint ez a jelenlegi. Munkámból kifolyólag elég sokat telefonálok , és mivel az 565 közel 2 éves, ezért eldöntöttem, hogy veszek egy új telefont. ekkor döntöttem a 853-as mellett, mert hittem a teszteknek. Jelen pillanatban ott tartok, hogy visszaviszem a Pannonhoz, hogy szívassanak mást. Nem tudom, hogy mások mennyire kényesek, de én kifejezetten nem szeretem, ha egy telefon fél percekre megfagy, vagy ébresztésnél 2 másodperc után elhallgat a dallam memóriakezelési problémák miatt. De ami ennél is rosszabb, az az, hogy a hirdetett 240 órás készenléti időből jó, ha a harmadát tudja, a beszélgetési időről nem is beszélve. Tegnap regel 7-kor vettem le a töltőről azóta kíméletesen /inkább a céges Nokit nyúzva/ 1óra 14 percet beszéltem, és már egy vonalka sem látható a töltésjelző ikonon, plusz a tela is figyelmezetetett, h töltsek(nem videóztam, mp3-aztam,rádióztam vele, sőt nem is nyomogattam feleslegesen, mert kiváncsi voltam). A régieknél működött a 000000* (karbantartási) menüben a töltés/töltöttség-ellenőrzés, ezen minden érték konstans 0 . Ha valamelyőtöknek van érdemleges tapasztalata a készenléti/beszélgetési idővel kapcsolatban, azt nagyon szívesen olvasnám, mert a topikot átnézve nekem nem tünt fel ilyen jellegű adat, probléma. A másik dolog, amit nehéz megemésztenem, az a középső gomb programozhatatlansága. Az előzőn sem volt programozható, de ott legalább gyárilag értelmes funkciókat lehetett elérni. Ha valaki netán tudja, hogy miként tudom a beállítást megváltoztatni, nyugodtan elárulhatja, mert lehet, hogy én vagyok lúzer.
Összességében a telefon egy jobb, (stabilabb) szoftverrel, az ígért 240/7 órás teljesítménnyel valóban jó választás lenne, ár/érték arányban messze verve a konkurenciát.
Remélem nem untattam senkit, és azt is, hogy nem megy el senkinek a kedve eme készülék vásárlásától, mert alapjában véve, kedves masina!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest