-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
d1991d #28177 üzenetére
Az egy fő menü, azon belül vannak almenük. [clockworkmod-recovery-hasznalata]]
-
trebrona
nagyúr
válasz
d1991d #28173 üzenetére
Miért akarod rootolni? Lehet egyszerűbb lenne feltenni bagyusz féle Stock Clear ICS-t. Alapból rootolt. Érintetlen gyári romodat pedig lementeni.
-
Heimdallr75
őstag
nemrég csináltam valakinek videót fastboot-cwm ügyben. ennyi az egész.
-
d1991d
csendes tag
Sajnos már nem tudom szerkeszteni. Felraktam a progit (ismét), restartoltam a gépet, a telefonom így sem ismerte fel, kaptam egy letöltésvezérlőt és egy demo verziós optimalizáló progit. Elnézést, ha valami nagyon egyszerű dolgot nem vettem észre, de ez a program nekem nem segített (vagy legalább is nem tudok róla).
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv!
A legegyszerűbb a 3D-s kezdőképernyőt lecserélni, azzal nyerhető valamennyi memória.
Ha ezután is alig van, akkor az alkalmazások kezelésénél menj be a ONE TOUCH LAUNCHER adatlapjára, és választ a kényszerített leállítást, mert enélkül továbbra is bent marad a memóriában.Az Androidnál általában nem baj, ha kevés memória marad szabadon, ugyanis alapelvük, hogy a szabad memória elpocsékolt memória. Az Android ugyanis igyekszik minél több mindent a memóriában tartani (passzívan, gyorsítótárazva), ennek eredményeként a bent lévő gyorsítótárazott programokat gyorsabban el tudod indítani, visszatölteni.
Ha mégis zavar a dolog, ráadásul akadozik is a rendszer, akkor érdemes root-olni, és kipucolni az amúgy törölhetetlen felesleges gyári alkalmazásokat, ezekről van is itt valahol lista.A francia ICS-t érdemes felrakni, ráadásul magyar nyelv is van benne.
Van a fórumon egy leírás a telepítésről (asszem az első hsz-ben), az egyből azzal kezdi, hogyan csinálj biztonsági mentést a mostani rendszeredről, magyarul később elvileg bármikor vissza tudod azt állítani.
Az unroot ugyanúgy kétkattintásos művelet, mint a root, nem egy ördöngősség.
Nekem a francia ICS van fent, root-olva, gyári vackok kidobálva, így egész jól működik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged