- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryy
csendes tag
Ne haragudj kedves elvtárs, de egy szóval nem cáfoltam meg senki munkáját. Az amit írtál rólam, nem nagyon izgat. Mindenkinek jogában áll azt gondolni amit akar. Az amit írtam, az meg teljesen igaz. Nem tudom miért hiszi minden egyes (tisztelet a kivételnek persze) ilyen "zseni", hogy rajta kívül más nincs is a világon aki tud valamit, mert még nem hallott felőle. Nos elmondom kedves elvtárs, hogy nem vagyok olyan hülye, sem pofátlan, mint amilyennek te gondolsz. Érettségim van, Informatika emelt szint. (Mondanám, hogy ha nem hiszed, látogass el hozzám, de itt is csak az arc a nagy, eszed ágában sem lenne elutazni sehova egy- véleményed szerint- hülyéhez. Azt, hogy hogyan próbálgattam a dolgokat és -IGENIS SIKERÜLT- azt miért is árulnám el?? Neked úgy sincs rá szükséged, hisz zseni vagy. Te magad is rá jössz egyszer biztos. (Menj el suliba és menni fog) Többet nem kívánok ehhez fűzni, mivel nem ezért készült a topic.
Szép napot!
-
Henryy
csendes tag
de az is megy. hisz az enyém is volt már ics és visszatértem gb-re. itt csak az a gond, hogy írásvédetté teszi a telefonja az sd kártyát.
így meg nem tudok se telepíteni, sem mást.
el sem tudom képzelni h miért írásvédett egyáltalán az sd.
már formáztam is újra telefonnal, de akkor sem lett jobb. erre nincs megoldás?
-
törölt tag
Support szinten a samsung se jobb.. főnököm S+ -ára a legfrissebb rendszer a 2012-es 2.3.6-os.. Pedig hardware tekintetében nem egy szardarab
Pucz:embere válogatja.Kérdezd meg a többieket,akik használják.Mivel minden teló más és más,nem biztos,hogy ami nekem jó,az neked is..
Batai:én is nemrég kezdtem,de csak akarat kérdése és olvasásé
-
bladegery
senior tag
Vannak elég nagy hiányosságai még a wp-nek. Ilyeneket hallottam hogy nem lehet kikapcsolni az auto-rotation-t és stb.
Továbbá sokkal zártabb mint az android, ami az ide járókat igen csak érinti szerintem!
Az viszont valószínű hogy álltalánosságban gyorsabb és stabilabb, ami szerintem azért nem mérvadó, mert wp-nek van egy minimum hardvere ami alatt nem engedik rárakni, legalábbis én még nem nagyon láttam 50k alatt wp telót. -
dinnje
aktív tag
Bravia Engine: Sony Xperiákból portolt, a megjelenítő szoftveres javítása. Elvileg szebbek lesznek a megjelenített tartalmak. Persze szabad szemmel csak akkor látható a különbség, ha egymás mellett látsz egy "bráviás" és egy anélküli kijelzőt. Persze a tudat, hogy olyan, az a lényeg!
-
bladegery
senior tag
Az sdcard mount csak pár embernél nem ment ha jól emlékszem, a proci alapból nincs húzva de fent van vagy fel lehet rakni a nofrills cpu controlt amivel tudod álltani az órajelet. Wifi alulfeszelés = kevesebbet fogyaszt a wifi. Kihegyezés alatt nem tudom mit értesz.
compass1997 Próbálom rábeszélni a srácot erre te meg írod a hibákat, nem szép dolog ez
-
Ed3r_X_
nagyúr
Erre csak annyit mondok hogy te meg "bughalmaznak" nevezted a H1N1 ROM-ot, miközben stabilabb, jobb mint az ICS, nem mellesleg sorolj fel már pár bugot, én napi használat során nem találkoztam velük (v4). Csodálkozom hogy van még valakiben annyi hogy fejleszt erre a készülékre. Amúgy a ROM neve egyértelmű, egyszerűbb beazonosítani ha normálisan írod le.
Bocsi ha kissé kijövök néha a sodromból, csak bírom mikor napi szinten jönnek ugyanazok a kérdések, 1-2 oldal visszaolvasása nélkül. Másik hogy a többség a Mélyvíz első hsz-t se olvassa el (nem rád értem most ezeket) Elnézést
-
törölt tag
Nemazzal van probléma hogy leírod milyen bugokat találtál. Azzal van a probléma hogy egy "béta" vagyis első kiadásos romról írod,ami javítva lett azóta hisz már a v5.1b-nél tart. És ha valaki idetévedés nemismeri az előzményeket az lehet hogy pont emiat nem fogja felrakni az új romot.
-
bagyusz
őstag
Az kb 2hónapja volt, és akkor arra alapoztad a ma álláspontod? Ha ilyeneket állítasz akkor legalább verziót említsd meg.
(#5663) batai15: Igen ez már a végleges.
-
-
-
törölt tag
Idézek az első oldalról:
ICS rootolása
-Töltsük le ezt a zipet:[link]
-Másold fel az SD kártyára
-Majd töldsd le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagold ki pl a c meghajtóraItt a recovery linkje..Szedd le a zip-et.
Ebből a recovery szó melletti linkre kell kattintanod az első oldalon és egyből jön le a kellő zip.
(amíg lejön,addig cigiszünet..kattogok.Bocsi..) -
törölt tag
Mivel a bat file-os megoldás nem ment , ezért szerintem marad az "old scool" módszer:
Nyisd meg a windowsban a terminált.(Win7-nél rendszergazdaként)
Terminálban addig ird be azt,hogy C: ,amig el nem jutsz a c:\ feliratig.
Itt beirod: cd fastboot
Elvileg a monitoron a c:\fastboot felirat lesz. Ekkor beirod: fastboot boot recovery_matchfix_xxxxx.img (ez a recovery PONTOS neve legyen).Amint ezzel meg vagy,akkor azt fogod látni az ablakban,hogy waiting for device
A telefonon nyomod a hang LE és a bekapcs gombokat.Amint a fehér alcatel felirat megjelent, a bekapcs gombot engedd el, de a hang le gombot csak kb 5 másodpercel később.Igy dugd rá az usb kábelt és ekkor a teló rezzen egyet és ujraindul clockwork recoveryben.
Ha ide értél,jelezd.
Salala: rossz gapps csomag valszeg..keress másikat és azzal elvileg jó lesz.Vagy az apn beállitásoknál valami még nincs beállitva.
-
törölt tag
Akkor: clockwork recoveryből van egy matchfix nevü.Azt használd,mert arról kell bebootolni a telót.
A fastboot-os csomag meg van neked?Ha igen,akkor csomagold ki a c-re(mint a leirásban) hogy egyszerübb legyen a dolgunk.
Az sd-re szedd le a h1n1 v0.9 -es (GB-s) zip-et, azt kell majd telepiteni.Az első hozzászólásan vannak a linkek a cuccokhoz.Ha ezek meg vannak,akkor jelezd és folytatjuk.
vhttp://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1/hsz_1-100.html
Ez a h1n1 v0.9 linkje.Innen szedd le...
-
törölt tag
-
pucz
senior tag
Na, köszönöm a segítséget. Ezzel az ICS recovryvel kihúztatok a slamasztikából!!!
Aki segített, és igényt tart egy sörre, szóljon! Köszönöm a segítségeteket! Gyári GB szuperál rajta nagyon. De ha van valami buhera rom, akkor majd még visszanézek!További jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest