- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.peti93
csendes tag
válasz
Keeperv85 #18093 üzenetére
Mármint a fájl-ban minden 0, ennek ellenére ugyanúgy ferdét jelez a telefon vízszintben. Ezt a fájlt kéne utánaállítani, eltolni a teló szerinti vízszintest a valós vízszintre
De mivel X,Y tengely körül úgymond nem tudom "elforgatni" az értékek állítgatásával, csak a Z irányban, ezért kéne az a konzol, azzal sikerülhetne megtanítani neki, mi a vízszintes.
-
b.peti93
csendes tag
-
B2man2
aktív tag
válasz
Keeperv85 #18047 üzenetére
Most fel van flash-elve, de a backupot az összefoglalóból venném, a gyári t-mobilos mentést. Abba valószínűleg nincs cwm. Akkor az leírtja a telóról?
Mostanában vmiért magától kikapcsol a telefonom, és nem értem miért. Stock Clean ICS h1n1 5.8 -as kernelle. Gyári kernellel is csinálta. Az egyedüli furcsaág, hogy minden indításkor azt írja, hogy android rendszer frissítése. Akkor is, ha én állítom le és indítom újra. Mást nem vettem észre rajta. Már csináltam wipe cavhe/davlikbatstat/fix premissions-t, de ugyanúgy leáll... -
songoku1981
tag
válasz
Keeperv85 #17916 üzenetére
Sziasztok
úgy akartam kérdezni hogy a h1n1 van mostva telefonomon és más fajta romot akarok twleoíteni amit Fakirr ajánlot a OT995_GB_ICSLOADERv1.0c-wwenigma.7z romot szeretném telepíteni. és az lett volna a kérdés hogy a telepítendő romot ful wipe előtt kell e feltenni hogy a recoveriből.telepíteni lehessen vagy full wipe után kell másolni a telefonra?
Köszönettel: Songoku -
loosht
senior tag
válasz
Keeperv85 #17402 üzenetére
Öhm...nem felejthető... Azzal (is) szoktam dolgozni és megoldom úgy, hogy jó legyen. Az aláírást elszúrja, de le is van írva valahol, hogy arra ne is használd. Azt máshogy csinálom. Smalikat is módosítottam bőven és azokkal sem volt gondom. Amúgy jelen esetben nem a smalikra, hamem xml-ekre céloztam, azért tettem idézőjelek közé.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #17402 üzenetére
CM romnál miért nem csinálja meg a brunch-et,ha egyébként leforog?
Ha már itt vagy,kihasznállak :
.. Egyébként: ha van időd: még a jövő 7 végéig tuti,hogy van időm romozgatni,mert ma szívtak le a térdemből 55ml gennyet, ami ha visszajön,akkor műtét.. Szal projectelhetünk,ha ráérsz
-
"ati76"
tag
válasz
Keeperv85 #17255 üzenetére
Üdv!
A Te általad javasolt oldalt én is megtaláltam a google-val, viszont apró problémáim vannak vele.
Mint például, már az első ott kezdődik, hogy "töltsük le innen a nekünk megfelelő Kitchen-t"
én letölteném, ha lenne mit. Mert nincs.Nem adtam fel és az XDA-n keresgetve találtam egy jó pár kitchen-t, [link] viszont fogalmam sincsen, hogy ezek a különböző verzió számú Kitchen-ek készülék függőek -e vagy sem. Már csak azért is mert a támogatott eszközök között az általunk használt készüléket nem találtam meg.
Sebaj gondoltam Én és letöltöttem egyet, egy próbát megér címszóval.
Követve az itt [link] leírt instrukciókat újabb problémába ütköztem, amin nem tudtam tovább lépni, mégpedig, hogy :
"A romot már ugye elhelyeztük az original_update mappába, úgyhogy indítsuk a 'menu'-t"
Na nekem win7 alatt sehogy sem sikerült elindítanom, pedig a leírások alapján csináltam minden és csak a "Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt program"-ok listáját dobja fel, ha pedig a parancssorba írom be az elérési útvonallal akkor pedig " a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként
, futtatható programként vagy kötegfájlként"Bírom a kritikát és elfogadom azt, hogyha valami felhasználói hiba
miatt nem megy, csak egy nálam okosabb emberke megírhatná nekem, hogy mi az.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #16963 üzenetére
Ez jogos,azért is írtam,hogy nem teljesen (!) pontos..
A kezdőképe ez,de behozni másként lehet a gyári recot.
Tothjozsi: bocsesz,de Keeperv85-nek igaza van . A különbség annyi,hogy Te ez így normál esetben nem látod a telón.
Siskad: azért van,valóban. Nincs felflashelve a cwm neki. Ebből viszont ki tud lépni úgy is,ha akku ki és vár kb 20-30 mp-et,majd akku vissza.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #16961 üzenetére
Ez is pontatlan..bocsi. Gyári (3e) reco: akku ki, usb kábel bedug pc és teló, majd csak a hang fel+ akku be. Blogomban van kép és leírás.Idézet:
3: Recovery : A gyári recovery-t eléggé komplikált előhozni,ráadásul az nem tud olyan funkciókat,mint a clockwork recovery. Éppen ezek a plusz funkciók miatt a gyári recovery-t a létező legritkábban használjuk a telefonnál.Ha valaki mégis a gyári recovery-t akarja látni, akkor az a következőket tegye (Figyelem! Kizárólag saját felelősségre!! ) :
-Telefon kikapcsolása
-Hátlap leszedése
-Akkumulátor kiszedése a telefonból
- USB Kábel gépbe és telefonba bedugása.
- Hangerő fel gomb nyomva tartása
-Benyomott gomb és bedugott usb kábel mellett akku behelyezése a készülékbe.Ekkor a samsung-szerű menü jön be a készüléken.Eléggé egyszerű a menü.Factory reset (értelem szerű);wipe data (Itt a data és a cache is wipe-olható); update.zip telepítése (ez is értelemszerű..) és a reboot phone.
Navigálni a hangerő gombokkal lehet, az elfogadás a home (házikó jel) gomb.Piffuka: nézd át a blogom és érthetőbb lesz.
-
monalala
aktív tag
válasz
Keeperv85 #16828 üzenetére
Én meg pont valami megoldáson gondolkodok, bagyusz CM10 van fenn a telón, de a ramkezelés az nagyon rossz. Van hogy 5mb ra leesik a szabad ram, a teló belassul mint állat, azután kilő valamit magától, de még mindíg csak 25mb környéke és a teló szinte használhatatlan. Nincs a talón csak viber, időkép, next launcher
ami több ramot zabál, a face-t már fel se merném tenni mert kész lenne biztos a teló. Nem értem, hogy miért nem lő ki több progit a rom magától, kell neki valami task manager, de azt mondjátok, hogy nem kell.? -
-
-
kazy76
aktív tag
válasz
Keeperv85 #16539 üzenetére
igaz úgy gondoltam én is van rá valami megoldás? Ezzel működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest