- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
válasz
R2Bazsi15 #19863 üzenetére
Hozz Létre kézzel a számítogépen egy clockworkmod / backup mappát a backup mappába a zip romot kicsomagolod igy ezt a clockworkmod /backup/ és a rom pl 2012.08.06 átmásolod az sd kártyára. Ez azért kell hogy a gyári romokat vissza tudd tenni! Telepítése: recovery 5 ös a megfelelö formázás után backup and restore és a restore menüpont alól telepíted! A CM 10 az zip és nem gyári rom azt zipként telepíted a recovery 5 össel persze a megfelelő formázás után!
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #19850 üzenetére
Igen ez az a backup amit nagyon sokan keresnek!
-
bigman001
tag
mert ez a rendszer tudja átírni ics re ami most van nekünk de ez kell neked is majd!! A Komolyabb romok csak evvel a bootloaderrel működnek! Hiába rakod fel szaggat kikapcsol eldobja a hálózatot naponta 6x lefagy stb...de evvel jó lessz érted! Kipróbáltam én is mindent hidd el a h1n1 V5.8 is ezt csinálta a cm is egyedül ami most van fent az ics v1.3 nálam ez most jól működik! küld az egész romot ne szedd szét azért mert lehet fakir elörébb jár a frissitésben nézd amúgy itt vannak a gyári romok [link]
-
bigman001
tag
DEDE mert lehet ez a frissítése a v60O -nak. Félig meddig a bagyusz féle cm csak azoknál működik akik hivatalosan frissítettek ICS-re a GB sek is feltehetik a loost csinált pachal. Amit te akarsz feltenni az felmegy mert GB -és a Bootloadere de nálam nem jól működött Nálam az ICS V1.3. vált be mert az is GB bootloaderes.De lehet neked felmegy hivatalosan is addig ne is kisérletez vele!
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #19727 üzenetére
Küld át ezt ivánnak is légyszives
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #19717 üzenetére
Én nem azt akartam mondani hogy formázni kell , hanem azt hogy ha van egy rossza adat a battery chace -ben akkor azon müködteti az akumlátort! na most ha törlöm a chace-t és feltöltöm az akumat 100 százalékra akkor az lesz a a jó adat battery chace-ben nem?? És ezt megcsinálom ahogy le van írva akkor fog jól müködni,Azért 2011 ben már gyártottak Litium-ionos aksikat.Én valahogy így értelmeztem ezt az egészet.
-
bigman001
tag
válasz
helixP #19710 üzenetére
Szia úgy érzem evvel semmi rosszat nem mondtam, javarészt mind a fakir mestertől olvastam és tanultam de evvel senki nem téglázza el e telóját. A batterit kipróbáltam majd 3x -ára nőt az élet tartalma . A másik ha a factory resetet csináltak és feltették a romot akkor ez miért írják több forumban
ustom ROM-okban nem települnek a nagyobb alkalmazások.Miért?
1.
-Indítsd a telefont recoverybe
-patrition tools menün belül menj a format chace opcióra majd indísd újra a telefont.Akkor ezek szerint mégsem formázza a chace partíciókat a factory reset??
-
bigman001
tag
És ez nem rom fügvénye, hanem a recovery -é sajnos a gyári elég elavult ,ezért kell az 5 vagy a 6 os recoveryt használni! De feltudod rakni csak tanuld meg a recovery behozatalát mert anélkül nem fog menni sem a gyári lementése sem az újabb romok telepítése! De feltétlenül a gyári mentéssel kezdj ha sikerült!!
-
bigman001
tag
[link] itt képekkel segít a recovery használatában! downlad modot padig ugy hozod be,hogy a hangeerö gombot lefelé tartod és bekepcsolod a telót az első rezgésig de nem engeded el a hangerő gombot és vele egyidejüleg feldugod usb re vársz még 4 5 másodpercet és akkor nyomsz egy entert az előbbiekben leírt parancsablak előkészítésével!
-
bigman001
tag
Nincs skypéd?? Először is tedd fel az otut ez a driverek miatt kell az alcatel oldalról letöltheted! Utánna kéne egy fastbbot csomag [link] ezután kéne a recovery a recovery machfixet töltsd le [link] utánna kicsomagolod a fastboot mappát egy létrehozott fstboot mappába bemásolod a recovery machfixet amit át is nevezhetsz pl ics re ! Utánna shift gomb "nagy betű váltása" lenyomva tartod és jobb egérgomb ekkor feldobja a számítógép parancs ablakát és beírod ezt: fastboot boot ics.img persze ha erre nevezted ha nem akkor a fastboot boot recovery machfix.img amikor a download módig eljutottál akkor kéne nyomni egy entert!
-
bigman001
tag
válasz
tothjozsi96 #19701 üzenetére
Nagyjából ez a szerepe :és törli a hibás és a régi akumlátor információt !Custom ROM-on gyorsan merül az akkumulátor. Miért?
Nagy valószínűséggel kihagytad a "wipe battery stats" lépést a telepítéskor. Most még pótolhatod. Tölsd fel a telefonod 100%-ra, majd töröld a battery statsot a recovery menü/advenced option-menüjén belül. Ezután töltsd fel 100%-ra, majd újra merítsd le fullra. Ezt még kb 3x ismételd meg ugyan így. Az első 3-4alkalomnál kerüld a részleges töltést azaz ne válaszd le töltőről amíg nem lesz 100%-on illetve ne tedd töltőre amíg ki nem kapcsol a lemerültségtől.
-
bigman001
tag
És Hogy és mit formáztál?? Amikor végzett nem léptél ki a recoveryböl és újra csináltál wipe resetet ugye??
wipe data factory reset
wipe cache
utána mount adn storgate : Itt az összes formázása system stb...
utána Advanced : wipe dalvick cache
wipe battery
felrakod a romot utána a gapsot nem lépsz ki a recoveryből hanem utána :
wipe data factory reset
wipe cache
advanced: wipe dalvick cache
wipe battery -
bigman001
tag
-
bigman001
tag
Igen végül is? már értem a kérdést! Az egyik rendszer fel van telepítve , a másik az sd kártyán a clockwormod backup mappában, erre azért van szükség, hogy vissza tud állítani a gyári mentést a backup and restore menüből, csak itt a restorét fogod kiválasztani ha vissza akarod állítani a gyárit!
-
bigman001
tag
Ha nem sikerül inkább szólj, de itt alattad képekkel segítenek Backup and restore és a backupra kattincs nem muszáj externálni az sd re mert úgy is oda teszi de előtte csinálj egy wipe data faktory resetet, nincs két rendszer, de lehet több mentés is, a clockwormod/backup mappában, pl: a tmobil 2013.09.29 ez lessz a mostani, de ha cm et is felrakod, az is abban a mappában lesz ha csinálsz róla egy mentést érted??
-
bigman001
tag
Szia! Csinálj mindenképp egy gyári mentést!!!!! Recovery machfixel pl backup and restore és backup Utánna a memória kártyádon ott lessz a clockworkmod mappában és total commanderrel nézd meg légyszíves milyen verzió-jú Rom van Fent és milyen a bootloadere mert ha V60O Az kincset ér!!! A kamera nem használható,nekem is GB van és az Ics V1.3. használom nagyon jól müködik! És ha esetleg neked is a V60O van feltöltenéd a backupot Dropboxba??
-
bigman001
tag
válasz
tomiivagyok #19676 üzenetére
Szerintem egyforma a hardver követelménye, csak annyi a külömbség, hogy pont az ilyen hibák ami neked is van most, ki lett javítva!
-
bigman001
tag
válasz
tomiivagyok #19674 üzenetére
Ennyi információ nem elég! Kéne tudni milyen bootloadered van mert csak annál müködik normálisan, aki hivatalosan frissített ICS .RE a GB sek nek kell a pach, azt is úgy, hogy előbb a cm utána a gapps és a legvégén loost féle pach, Számit a recovery is itt a 6 ost kell használnod, számít hogy formáztad a telód , és amikor végzett a recoveryben, nem árt újra csinálni egy wipe resetet is. Meg amikor felálna nem árt az elején újra indítani a telót. De holnap jön a végleges CM mért nem várod azt meg??
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #19662 üzenetére
Szerintem az is, de itt minden látszik! A bootloaderek, verziók , melyik rommal jött ki stb...Tényleg kipróbáltad az újj packmant??
-
bigman001
tag
Alcatel OT-995 az összes verziója és bootloadere! [link]
-
bigman001
tag
válasz
takacslidia #19481 üzenetére
akkor mi?? kérdeztem már nincs skypéd??
-
bigman001
tag
válasz
eldrah #19466 üzenetére
ahoz hogy lássa létre kell hozni kézzel egy clockworkmod és backup mappát backupba kibontod a zippet és azt kell a backup and restore a restore menüből telepíteni ha gyári a mentés, ha nem gyári akkor az egész zippet felmásolod és install zipp ha így sem látja akkor akkor csatold fel az sd kártyát mount sd card
-
bigman001
tag
Most neked milyen bootloadere van a telodnak icsés vagy gb és??fel kéne flashelni egy gyári recoveryt! kell ez a fastboot mappa [link] utánna kell a gyáry recovery [link] recovery img a fastbootos mappát kibontod egy fastboot nevü mappába abba bemásolod a recovery img ét azt átnevezed ics re utánna elöhozod a parancssort shift gomb lenyomva jobb egér gomb parancssor nyitása és ezeket beírod! fastboot flash ics.img azért kell átnevezni mert a fastbootba már van egy recovery nevü img !
amikor már ez felvan flashelve akkor már elég bootolni is akkor a recovery mach fixxel csinálod ugyan igy de akkor ezeket írod be: fastboot boot ics.img persze a recovery machfixet se árt átnevezni icsére és arra se árt figyelni hogy a kibontott fastbootnak fastboot mappa legyen a neve!
-
bigman001
tag
az hogy a ics 5.8 az nem backup hanem az egész zippet kell átmásolni és zippként telepíteni a recovery machfixxel egy fastbotos mappából a másik neked szerintem icsés a telód próbáld meg ugyan avval a recoceryvel egy gyári icsét felrakni mint pl tmobil ics de azt már backupból telepítsd hozz létre 2 db ilyen egy ilyen mappákat Clockworkmod/backup / és a backupba bontsd ki a zippet
-
bigman001
tag
válasz
takacslidia #19440 üzenetére
ezt mondtam ezért kell a gyári mert aki ics és csak annáll müködik normálisan én pont e végett szedtem le plussz 3x fagyott hálózatról ledobált stb.....
-
bigman001
tag
válasz
takacslidia #19414 üzenetére
hozz létre kézzel egy clockworkmod nevű mappát azt nyisd meg abba csinálj egy backup nevű mappát azt is nyisd meg és ide bontsd ki a zip romot pl 2.3.6. gb v616 tmobil 2012.10.13.mappát de ha nem megy fel ne ijed meg mert icsés akkor a bootloadered akkor ics romot kell leszedni de elöbb a gb vel próbálkozz a videoban látod a formázást amit küldtem utánna a backup and restore menüből kell a restorét kiválasztani és ott fogod látni a 2012.10.13 pl észt a clockworkmod /backup/2012.10.13 átmásolod a leformázott sd kártyára innen tudsz romot letölteni [link]
-
bigman001
tag
válasz
takacslidia #19406 üzenetére
-
bigman001
tag
válasz
-
bigman001
tag
válasz
hol tartasz ?? amúgy ha valamit felraksz kövesd az eszközkezelőben ha beragad töröld le onnan dugd rá újból vagy másik portba!
-
bigman001
tag
válasz
takacslidia #19401 üzenetére
milyen rendszered van fent win 7 8 xp ubuntu??
-
bigman001
tag
Sziasztok! Létezik olyan progi amivel alcatel 955 re fel lehet flash elni ??? Pl mint a samsungon ODIN vagy a sony ericsonoknak set tool??? Habár mind a 2 öre azt olvastam fel lehet tenni ezekkel!
-
bigman001
tag
válasz
Kisbatyu75 #19360 üzenetére
Szerintem kizárt! Nem arról híresek szerintem egy kis panelt amiben a bootloader van! neked is v60Q volt a bootloadered?? Azért nem ment fel a frissítés??
-
bigman001
tag
válasz
stapista #19356 üzenetére
persze mert csak azoknál működik akinek hivatalosan frissített ics re vagy már eleve olyan volt a bootloadere én is felraktam nekem is ezt csinálta mert gb a loaderem én a h1n1v.3 at használom a gb vel nagyon jóó!!!! és még attol is függ hogy van formázva a recovery és mikor végzett nem árt újra csinálni egy wipe resetet mindenhol de még akkor amikor nem lépett ki a recoveryből
-
bigman001
tag
válasz
Kisbatyu75 #19354 üzenetére
csak azt nem értem milyen alkatrész kell nekik egy frissitéshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest