Aktív témák
-
Davidkoma
tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Nekem ugyan nem laptopra van ''akasztva'' az IrDA, meg nem 535-ös az Alcatelem, hanem csak egy 715-ös, de remekül megy a dolog.
Az IrDA nálad melyik portra csatlakozik?
Mikor felismeri, hogy ''látóközelben'' van a telefonod, akkor nem követelözik illesztöprogram után a Windows? -
X-COM
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #9 üzenetére
hát akkor mégsem kerek valami az infra környékén
vagy az 535 ilyen béndzsa -
X-COM
nagyúr
infra telefonon bekapcs
jobb klatty a küldendő fájlon, küldés... -
Zoltán
őstag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Minek akarsz Te erre külön progit használni? A Win intézője nem jó? Én is csak tök simán használom az Ericssonon és a gépem infraportját.
-
Papa-Georgo
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problemam: :O
Van egy Alcatel 535om es erre szeretnek hangot kepet rakni, az alcatel manager progijaval. Ez mins szep es jo, csakhogy amikor instalalom a progit es van lehetoseg az IRDA csatlakozas kivalasztasara akkor ez azt mondja, hogy IRDA nincs a laptopon.....no van mert a telon aktivalom az infrat es a gep melle rakom, maris felismeri hogy ott van mellette. Csak igy nem tudok ra ssemmit kuldeni.....
Mar a Vodafone Connect Me is megszivatott, mert az sem hajlando IRDAn keresztul komunikalni a teloval, az sem ismeri fel az IRDAt.
Vmifele IRDA frisite kene, de nem tudom hogy mi merr.
Mar futtattam egy Windfos apdetet, de ott nekem 10-20 megakat kellene letoltenem, ez utanna sem biztoss hogy jo lesz. A Vodafon* honlapjan van egy IRDA frissites, de annak is legalabb SP1 kellene.....nos ez is 12mb ennyit vhogy nem tudopk letolteni a GPRS sel. Kicsit sokaig tart... :O :O :O
VKI TUD VMI SEGITSEGET NYUJTANI EZZEL KAPCSOLATBAN?????
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged